banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

FG plakalı otomobiller otoparka çekildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bir firmadan kiraladığı araçların plakalarının FETÖ/PDY elebaşı Fethullah Gülen'in isminin baş harfleri olması sorun oldu.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 03:43
FG plakalı otomobiller otoparka çekildi
banner266
FG plakalı otomobiller otoparka çekildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bir firmadan kiraladığı araçların plakalarının FETÖ/PDY elebaşı Fethullah Gülen'in isminin baş harfleri olması sorun oldu. 'FG' plakalarının değiştirilmesi için araçlar otoparka çekildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet aracı alımı için ihale açtı. Bir araç kiralama firması ihaleyi kazanırken, otomobillerin plakası dikkat çekti.

Beylikdüzü Tabela

FG plakalı araçların FETÖ/PDY elebaşının adı ve soyadını çağrıştırması sorun yarattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araçların henüz kabulünü yapmazken, araçların plakasının değiştirilmesini istedi.



Kapılarında belediyeye ve resmi hizmete ait olduğunu belirten yazıların olduğu, FG plakalı otomobiller bunun üzerine İzmit'te İnterteks Fuarı'nın otoparkına çekildi. Onlarca araç otoparkta plakalarının değişimi için beklemeye alındı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, araçların henüz kabulünün yapılmadığını belirterek, araçların plakasının değiştirildikten sonra
hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

FETÖ/PDY'nin "mahrem memurlarına" yönelik operasyon

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, yazı işleri müdürü, mübaşir, katip, infaz koruma ve denetimli serbestlik memuru 10 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Zonguldak Adliyesi, Devrek Açık Cezaevi ile Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezinde FETÖ üyesi olduğu öne sürülen memurlara yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, yazı işleri müdürü H.A, zabıt katipleri E.A. ve Ş.K, mübaşir M.G, infaz koruma memurları B.T. ve O.A, Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezinde görevli memurlar G.H, O.T. ve H.İ.G. ile cezaevinde kaloriferci olarak görev yapan Y.B. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan bir zabıt katibinin evinde yapılan aramada, kitap içine saklanmış "B" serisi 1 dolar ele geçirildi.

Örgütün "mahrem memurları" olduğu iddia edilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, bir şüphelinin de yakalanması için çalışma sürüyor.


tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV