banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Necdet Özel'in askerleri PKK marşı söylüyor

AKP hükümetinin başlattığı Kürt açılımı sürecinin ardından,tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Diyarbakır Lice'deki Türk bayrağı indirilmesi olayının ardından ortaya çıkan bir video Kayseri'yi ayağa kaldırdı.

17 Haziran 2014 Salı 16:18
Necdet Özel'in askerleri PKK marşı söylüyor
banner304
Necdet Özel'in askerleri PKK marşı söylüyor
AKP hükümetinin başlattığı Kürt açılımı sürecinin ardından,tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Diyarbakır Lice'deki Türk bayrağı indirilmesi olayının ardından ortaya çıkan bir video Kayseri'yi ayağa kaldırdı. Kayseri 1. Komando Tugayı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerde yaklaşık 50 kadar acemi asker, resmi üniformalarıyla PKK marşları söyledi, halay çekti ve videonun sonunda zafer işareti yaptı.

Tabela Neon

Görüntülerin Kayseri Köşk mahallesinin arka tarafında bulunan  Kayseri 1. Komando Tugayı'ında çekildiği iddia ediliyor.

11 dakika 53 saniye boyunca devam eden görüntülerde askerler, PKK'ya övgü dizen marşlar eşliğinde halay çekiyor. Halay çeken askerlerin kendi aralarında Türkçe konuşurken, "Gerilla Marşı'nı da söyleyim" dedikleri de net bir şekilde duyuluyor.

Söz konusu görüntüleri izledikten sonra araştırma başlatan haber merkezi ekiplerimiz söz konusu askeri birlik etrafında inceleme yaptı. Yapılan araştırmalar neticesinde birlik içerisinde çekildiği iddia edilen görüntelerin, köşk mahallesindeki binaların Kayseri 1. Komando Tugayı'na bakan kısmına olan benzerliği dikkatlerden kaçmazken, kameralara takılan bir dağ görüntüsü ise tıpkı Ali Dağı'nın bölgeden görüntüsünü andırıyor. Ancak bu videonun Diyarbakır'daki başka bir birlikten çekildiği de iddia ediliyor.

Odatv.com

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV