banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

PARALEL MİLLİ EĞİTİM BAKANI BİLAL ERDOĞAN MI?

Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katıldığı bir toplantının ses kaydını dinleten Tekin, "Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanı yok. Türkiye’nin Bilal’i varmış. " dedi.

04 Ağustos 2014 Pazartesi 16:06
PARALEL MİLLİ EĞİTİM BAKANI BİLAL ERDOĞAN MI?
banner264
PARALEL MİLLİ EĞİTİM BAKANI BİLAL ERDOĞAN MI?
Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katıldığı bir toplantının ses kaydını dinleten Tekin, "Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanı yok. Türkiye’nin Bilal’i varmış. " dedi.

Tabela Neon

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katıldığı iddia edilen ve imam hatip liseleri, imar gibi konuların konuşulduğu toplantının ses kaydını dinletti.

Tekin, “Bilal Erdoğan sadece paraları sıfırlamakla kalmamış aynı zamanda MEB’in nasıl sıfırlanacağı ile de meşgul olmuş, onunla da yetinmemiş büyük şehirlerde TÜRGEV ve çeşitli vakıflara arsaları imar uygulamalarını nasıl olup olmayacağı organizasyonunu kendisi yaptığı çok net şekilde ifade ediliyor.” dedi.

Gürsel Tekin, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Bilal Erdoğan'ın da katıldığı iddia edilen toplantıya ilişkin ses kaydını dinletti. Tekin, “Zannederdik ki Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanı varmış, Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanı yok. Türkiye’nin Bilal’i varmış. Eğitime de Bilal karar veriyormuş.” diye konuştu.

Toplantılarda ne için ve nasıl kararlar alındığına vurgu yapan Tekin, “İmam Hatip Okulları, Karma Eğitim, Kılık kıyafet, arsa tahsisi, imar planlaması ve okul yöneticileriyle koordinasyon ve atamalar konuları ile ilgili kararlar alınıyor.” açıklamasında bulundu.

Tekin, “Bilal Erdoğan sadece paraları sıfırlamakla kalmamış aynı zamanda MEB’in nasıl sıfırlanacağı ile de meşgul olmuş, onunla da yetinmemiş büyük şehirlerde TÜRGEV ve çeşitli vakıflara arsaları imar uygulamalarını nasıl olup olmayacağı organizasyonunu kendisi yaptığı çok net şekilde ifade ediliyor.” diye konuştu.

10 Ağustos’ta seçime giderken milletin adamlarının milleti nasıl soyduğu MEB’i nasıl darmadağın ettiği kızlı erkekli yurtların tartışma konusu olduğuna dikkat çeken Tekin, “Zannederdik ki Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanı varmış, Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanı yok. Türkiye’nin Bilal’i varmış. Eğitime de Bilal karar veriyormuş.” ifadesinde bulundu.

Gürsel Tekin daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Gazetecinin bu arazilerin MEB’e ait olup olmadığının sorusu üzerine Tekin, “Hayır, Milli Eğitim görevlileriyle toplantılar yapıyor. Eğitime nasıl dizayn vereceğinin talimatını veriyor. Millete ait yani kamuya ait yerlerin Bilal Bey’e söylediğini Bilal Bey’in de bu imar uygulamalarını gerekli yetkili ile konuşup bazı maddelerin din iman adına kullanılmış. Bir tarafta dini tarif ediyorlar. Bir tarafta da imansızlığın nasıl olup olmayacağının tarifini çok somut bir şekilde tarif ediyorlar.” diye konuştu.

CİHAN

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV