banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Yuh çekersen tokadı yersin

"Sen bu ülkenin Başbakanı'na yuh çekersen tokatı yersin"

17 Mayıs 2014 Cumartesi 02:49
Yuh çekersen tokadı yersin
banner321
Yuh çekersen tokadı yersin
"Sen bu ülkenin Başbakanı'na yuh çekersen tokatı yersin"

seo yazılım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Soma ziyareti sırasında kendisine yönelen protestoların ardından bir kişiye tokat attığı iddiası ortaya atılırken; bir gence de "Türkiye'nin Başbakanına yuh çekersen tokadı yersin" dediği görüntüleri ortaya çıktı.
Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasının ardından geçen çarşamba günü ilçeye gelen ve protestolarla karşılaşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın girdiği markette bir vatandaşı tokatladığı iddiaları geniş yankı uyandırdı. Ak Parti sözcülerinin kabul etmediği tokat iddiasıyla ilgili yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Aynı olaylar sırasında Başbakan Erdoğan'ın, tepki gösteren vatandaşlarla konuşmasının kameralara yansıyan görüntüleri de bugün medyada yer aldı. Bu görüntülerde Erdoğan'ın bir gence "Türkiye'nin Başbakanına yuh çekersen yumruğu yersin" dediği duyuldu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV