banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Zekeriya Öz'e Efkan Ala'dan cevap

İçişleri Bakanı Efkan Ala Emniyet'teki 2. Dalga operasyona hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

06 Ağustos 2014 Çarşamba 18:42
Zekeriya Öz'e Efkan Ala'dan cevap
banner312
Zekeriya Öz'e Efkan Ala'dan cevap
İçişleri Bakanı Efkan Ala Emniyet'teki 2. Dalga operasyona hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Büyük Tabela Neon

Savcı Zekeriya Öz'ün Başbakan Erdoğan ve kendisi hakkındaki suç duyurusuna tepki gösteren İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Başbakan’a, bakana kimse hem devletin içerisinde bulunup hem de tehdit savuramaz, ona haddi bildirilir” dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Savcı Zekeriya Öz'ün, kendisi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla ilgili konuştu.

EFKAN ALA'YI ÇILDIRTAN SAVCI ZEKERİYA ÖZ

Bakan Efkan Ala, şöyle konuştu:


''Kiminle kimi muhatap edeceğinize iyi bakın, hem suç işleyip, hem de suç duyurusunda bulunma, herhalde bu paralel yapının genetiğinde var. 'Bulunduğu titri taşıyamayanlar, derhal bu devlet içinden kendileri bize fırsat bırakmadan ayrılmalıdırlar. Türkiye'nin Başbakanına, Bakanına, kimse hem devletin içerisinde bulunup hem de tehdit savuramaz, ona haddi bildirilir.

Öte yandan Ala Jandarmaya yönelik operasyon yapılacağının da sinyalini verdi.

İşte Bakan Ala'nın konuşmasından satır başları;

"76 milyonun gözü önünde suç işlenmiş bu cezasız bırakılamaz. Test edildi ve gereği yapılıyor. Türkiye'nin Başbakanına kimse tehdit savuramaz. HSYK neden gereğini yapmıyor. Ses çıkarmayanlar yerlerinde kalacağını mı sanıyorlar?

Hukuk içerisinde gereği yapılıyor. Hukukun dışına çıkana haddi bildirilir. Türkiye'ye siyasal istikrarı sağlayacak bütün mekanizmaları işletiyoruz. Türkiye yatırımlarını artırıyor. Sorunlarını çözüyor ve yoluna devam ediyor.
Her dönem kriz olan seçimi kriz olmaktan çıkarmış, Türkiye değişimin liderini seçecek, buna alışamayanlar da dökülecekler. Biz yolumuza devam ediyoruz. Saldıranlar olursa da gereğini yapıyoruz.

Burada bir yanlışlık varsa Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı açıklamalarda bulunur. İçeride daha operasyon olmadan yayın yapıyorlar. Bu ispattır.
Bu suçu işleyenler tespit edilmiş, devlet de gereğini yapacak. Bu kendi mahallelerinde lüzumsuz işlerdir. Dışarıdan milletvekilleri geliyor, içeri giriyor. Dokunulmazlık bu değil.

Soruşturma açtıkça ortaya çıkacak. 60'a yakın ilde varlar, daha da olacak. Dindarların birbirine olan inancını kaybettirdiler.
Medya olarak da Türkiye normalleşiyor, buna destek olmak hepimizin görevidir.

Seçim süreci ile ilgili tedbirimizi aldık. Bazı bölgelerde yoğun tehditler aldığı bilgileri var. Millet kimi istiyorsa sandığa yansıyacaktır. Sandık hırsızlığına izin vermeyiz."

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV