banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

ABD'de kongre üyelerine silahlı saldırı... Yaralılar var

ABD'nin Washington kentinde düzenlenen silahlı saldırıda ABD'li Kongre üyesi Steve Scalise vuruldu. Reuters haber ajansı 15 ile 25 arasında Kongre üyesinin olayın gerçekleştiği bölgede bulunduğunu aktardı.

14 Haziran 2017 Çarşamba 16:51
ABD'de kongre üyelerine silahlı saldırı... Yaralılar var
banner299
ABD'de kongre üyelerine silahlı saldırı... Yaralılar var

Tabela

ABD'nin Washington kentinde düzenlenen silahlı saldırıda ABD'li Kongre üyesi Steve Scalise vuruldu. Reuters haber ajansı 15 ile 25 arasında Kongre üyesinin olayın gerçekleştiği bölgede bulunduğunu aktardı. Uzun namlulu silah kullanan saldırganın gözaltına alındığı ifade ediliyor. Beyaz Saray'ın açıklamasında Başkan Trump'ın olayla ilgili gelişmeleri takip ettiği ve olaydan 'derin bir üzüntü' duyduğu belirtildi. Olayda 5 kişi yaralandı. Olayda Texaslı Kongre üyesi Roger Williams'ın da yaralandığı belirtildi.
ABD'li Kongre üyelerinin YMCA beyzbol sahasında maç yaparken silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda Temsilciler Meclisi üyesi Steve Scalise vuruldu. Aralarında Scalise'in danışmanlarının da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. CNN'in haberine göre 50-100 kurşun sesi duyuldu.

 Alexandria Polis Departmanı, Twitter'dan yaptığı açıklamada yaralıların hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Scalise'nin ve silahlı saldırıda yaralanan iki polis memurunun durumunun 'stabil' olduğu ifade edildi. Polis, silahlı saldırının yaşandığı bölgeyi güvenlik çemberine alırken, olaya başlangıcından 3 dakika sonra müdahale edildiğini açıkladı. 

Fox News'a bilgi veren Cumhuriyetçi Senatör Mike Lee, Scalise'in kalçasından vurulduğunu ve durumunun iyiye gideceğini söyledi. Lee, saldırganın tüfekle ateş açtığını ifade etti.
"10 DAKİKA BOYUNCA ATEŞ ETTİ"

ABD Başkanı Donald Trump'ın olay konusunda bilgilendirildiği belirtildi. Saldırganın olay yerinde gözaltına alındığı ifade ediliyor. ABD'li Senatör Jeff Flake ise saldırganın olay yerinde vurulduğunu ifade etti. Flake, saldırganın orta yaşlı, beyaz bir erkek olduğunu söyledi. Flake, saldırganın 10 dakika boyunca ateş ettiğini söyledi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV