banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Almanya alarmda! Hannover bombalar yüzünden boşaltılıyor

Almanya'nın Hannover kentinde yaşayan yaklaşık 50 bin kişi İçin bugün yerel saatle 09:00'da (TSİ 10:00) tahliye işlemi başladı. Acil tahliyenin gerekçesi ise 2'nci Dünya Savaşı'ndan kalan bombalar. Almanya’da şimdiye kadar gerçekleştirilen ikinci en büyük ‘bomba operasyonu’, şehrin nüfusunun 10’da birini etkileyecek.

07 Mayıs 2017 Pazar 13:07
Almanya alarmda! Hannover bombalar yüzünden boşaltılıyor
banner263
Almanya alarmda! Hannover bombalar yüzünden boşaltılıyor
Beylikdüzü Tabela

Almanya'nın Hannover kentinde yaşayan yaklaşık 50 bin kişi İçin bugün yerel saatle 09:00'da (TSİ 10:00) tahliye işlemi başladı. Acil tahliyenin gerekçesi ise 2'nci Dünya Savaşı'ndan kalan bombalar. Almanya’da şimdiye kadar gerçekleştirilen ikinci en büyük ‘bomba operasyonu’, şehrin nüfusunun 10’da birini etkileyecek. Tahliye edilecek binalar arasında 7 bakım evi, 1 klinik ve kıtalararası üretim yapan bir lastik fabrikası da bulunuyor.
Hannoverlilerin akşam saatlerinde evlerine dönebileceğini öngören yetkililer, tahliye operasyonundan etkilenenlere ilaç gibi gerekli eşyalarını yanlarına almalarını tavsiye etti.
Evler boşaltılırken, doğal gazın ve tüm elektrikli eşyaların kapatılması gerekiyor.

II. Dünya Savaşı sırasında müttefik devletler, Hannover’i bombalamış ve şehrin büyük kısmı yerle bir edilmişti. 9 Ekim 1943’te atılan 261 bin bombayla, bin 245 kişi hayatını kaybetmiş, 250 bin kişi evsiz kalmıştı.

Almanya’da en büyük bomba  imha operasyonu geçen yıl Noel günü Augsburg’da gerçekleştirilmişti. 3.8 tonluk bir bomba topraktan çıkartılırken 54 bin kişi tahliye edilmişti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV