banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Avrupa’da şiddetli deprem!

İtalya'nın merkezinde bulunan Perugia şehrinin güneydoğusunda 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Enkaz altında kalanlar olduğu belirtilirken, en az 6 kişi hayatını kaybetti.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 09:18
Avrupa’da şiddetli deprem!
banner312
Avrupa’da şiddetli deprem!

İtalya'nın merkezinde bulunan Perugia şehrinin güneydoğusunda 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Enkaz altında kalanlar olduğu belirtilirken, en az 6 kişi hayatını kaybetti.

Depremin merkez üssünün Perugia’nın 76 km güneydoğusu olduğu bildirildi. Bölge kasabalarda ciddi hasar oluştuğu belirtiliyor. Reuters, depreminin merkez üssünün turistik bir merkez olan Norcia şehrine yakın bir nokta olduğunu aktardı.

Amatrice Belediye Başkanı Sergio Perozzi, kasabadaki hasarın çok büyük olduğunu söyledi. Perozzi devlet radyosu RAI’ye yaptığı açıklamada “Yolların tümü kapandı. Kasabanın yarısı yıkıldı. Enkaz altında kalanlar var. Toprak kayması nedeniyle bir köprü de yıkılma ihtimaliyle karşı karşıya” dedi.

Accumoli Belediye Başkanı Stefano Petrucci RAI TV’ye yaptığı açıklamada, dört kişilik bir ailenin enkaz altında kaldığını söyledi.

RAI, polise dayandırdığı haberinde, Pescara del Tronto köyünde 2 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.

La Repubblica gazetesi depremin Roma’da hissedildiğini ve binaların 20 saniye sallandığını yazdı.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, geçmiş depremlerin bilgilerine dayanarak hasarın “çok büyük” olabileceğini belirtti.

2009’da İtalya’nın yine orta bölgesinde bulunan Aquila’da meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki depremde 300’den fazla kişi hayatını kaybetmişti.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV