banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Çiftçilerden 575 traktörlü eylem

Tarım sektörünün yaşadığı sorunlara dikkati çekmek isteyen çiftçiler, traktörleriyle geldikleri Barcelona'da protestoda bulundu.

29 Ocak 2017 Pazar 02:43
Çiftçilerden 575 traktörlü eylem
banner267
Çiftçilerden 575 traktörlü eylem

Tarım sektörünün yaşadığı sorunlara dikkati çekmek isteyen çiftçiler, traktörleriyle geldikleri Barcelona'da protestoda bulundu.

Beylikdüzü Tabela

İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminde tarım sektörünün yaşadığı sorunlara dikkati çekmek isteyen çiftçiler, traktörleriyle geldikleri Barcelona'da protestoda bulundu.

Katalonya'da tarım sektörünün sıkıntılarını gündeme getirmek için hafta başında başlayan gösteriler bugün Barcelona'daki eylem ile son buldu. Şehrin sokaklarında 575 traktörle dolaşan çiftçilerin eylemine 3 bin kişi destek verdi.

Kentin fuar alanında toplanan çiftçi sendikaları, toplumun refahı için tarım sektöründeki sözleşmelerin yenilenmesini ve kamu yardımlarının
çoğaltılmasını talep etti.

Tarım sektörünün onurunun korunması çağrısında bulunan çiftçi sendikaları temsilcileri, "Her geçen yıl sayımız daha da azalıyor. Köydeki insanlar çiftçilik yerine başka işler yapmak istiyorlar. Ve maalesef bizim yaptığımız işe daha az saygı gösteriliyor." ifadesini kullandı.

Verilen bilgilerde 2001-2015 yılları arasında tarım sektörünün gelirinin yüzde 39 oranında düştüğü belirtildi.

Barcelona Belediye Başkanı Ada Colau, "Tarım egemenliğini garanti etmek için Barcelona'nın sizlere ihtiyacı var. Yaşasın çiftçiler." sözleriyle eyleme destek verdi. Colau, tarım ve gıda politikalarının radikal bir şekilde değiştirilmesi gerektiğini savundu.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV