banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Çin'den Türkiye'ye '15 Temmuz' desteği

Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Şi Cinping, 15 Temmuz darbe girişimini kınadıklarını belirterek, FETÖ ile mücadele konusunda Çin'in, Türkiye'nin yanında yer aldığını bildirdi.

03 Eylül 2016 Cumartesi 17:31
Çin'den Türkiye'ye '15 Temmuz' desteği
banner263
Çin'den Türkiye'ye '15 Temmuz' desteği

Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Şi Cinping, 15 Temmuz darbe girişimini kınadıklarını belirterek, FETÖ ile mücadele konusunda Çin'in, Türkiye'nin yanında yer aldığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hangcou kentinde G20 Liderler Zirvesi öncesinde Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Şi Cinping ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra G20 gündemi ele alındı.

Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Şi Cinping, son derece başarılı geçen AntalyaG20 Liderler Zirvesi'nin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hangcou'da ağırlamaktan büyük mutluluk
duyduklarını belirtti.

Şi Cinping, görüşmede, Türkiye'deki 15 Temmuz darbe girişimini kınadıklarını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türk hükümetine desteklerini ifade etti.

TERÖRLE MÜCADELEDE İŞ BİRLİĞİ

FETÖ ile mücadele konusunda da Çin Halk Cumhuriyeti'nin Türkiye'nin yanında yer aldığının ifade edildiği görüşmede iki lider, küresel bir sorun olan terörle mücadele konusunda iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekti.

İki lider, Türkiye ve Çin Halk Cumhuriyeti arasındaki ikili ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla, başbakan yardımcıları düzeyinde kurulan Hükümetlerarası İşbirliği Konseyi'nin çalışmalarına hız verilmesi konusunda mutabık kaldı. İkili ticaret, ulaştırma, enerji ve turizm alanlarında ilişkilerin daha da geliştirilmesini kararlaştıran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Şi Cinping, G20 gündeminin hayata geçirilmesi için beraber çalışma konusunda da görüş birliği içinde bulunduklarını vurguladı.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV