banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

DNA sonuçları belli oldu

İstanbul Sultanahmet’te 6 Ocak’ta polis noktasına intihar saldırısı gerçekleştirdiği iddia edilen Rusya vatandaşı Diana Ramazanova’nın (19) DNA test sonuçları açıklandı.

17 Mart 2015 Salı 17:10
DNA sonuçları belli oldu
banner264
DNA sonuçları belli oldu
İstanbul Sultanahmet’te 6 Ocak’ta polis noktasına intihar saldırısı gerçekleştirdiği iddia edilen Rusya vatandaşı Diana Ramazanova’nın (19) DNA test sonuçları açıklandı.


Rus haber ajansı Life News’a göre Rus istihbarat güçleri DNA test sonuçlarını aldı. Bu çerçevede İstanbul’da intihar saldırısının Ramazanova’nın yaptığı ortaya çıktı. Haber ajansına konuşan bir Rus güvenlik gücü kaynağı, “Kendini patlatan kadın ve annesi Rayzanat Ramazanova’nın DNA analiz örnekleri yüzde 98 örtüştü. Şimdi emin şekilde söyleyebiliriz ki intiharı Diana Ramazanova yaptı.” dedi. Daha önce Ramazanova’nın ailesi kızlarını tespit etmişti.

Yine Rus Life News haber ajansına göre Ramazanova’nın annesi Rayzanat, kızını fotoğraftan tanımış, DNA testi için anne Rayzanat’tan kan örneği alınmıştı.

Tabela


Ramazanova’nın Rusya’nın Kuzey Kafkasya cumhuriyetlerinden Dağıstan’ın Derbent kentinde doğduğu belirtiliyor. Ailesi Moskova’ya geldi. Moskova’da mağazada tezgahtar olarak çalışan Ramazanova internette İdris isimli bir erkekle tanıştı. Habere göre tanıştığı erkek İstanbul’da yaşıyordu. Yaklaşık 6 ay önce Ramazanova onunla evlenerek Türkiye’ye taşındı. Life News, İdris adındaki şahsın terör örgütleri için eleman toplayan bir kişi olduğu ihtimaline yer verdi. Hapishanede bulunan Ramazonova’nın üvey babası Magomed, Life News’e verdiği bilgide, “Annesinin telefonuna baktım, Diana’dan mesaj geldi. Türkiye’de evlendiğini ve eşinin isminin Çeçen uyruklu Serdar olduğunu söylüyor.” dedi. Ramazanova’nın bir ay önce ailesini arayarak çocuk beklediğini söylediği ve doğum için Türkiye’ye davet ettiği belirtiliyor. Kavpolit haber portalına göre, Ramazanova, Rusya topraklarında intihar saldırısı gerçekleştirmek için ikna edilmeye çalışıldı. Bilinmeyen nedenlerle bu saldırı İstanbul’da polise yönelik olarak gerçekleştirildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV