banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fransa cumhurbaşkanı adayına 'un'lu saldırı

Strazburg'da bir salon toplantısına katılan Cumhuriyetçiler Partisi adayı Fillon'a sahneye çıktığı sırada un atan iki kişi gözaltına alındı.

07 Nisan 2017 Cuma 04:56
Fransa cumhurbaşkanı adayına 'un'lu saldırı
banner322
Fransa cumhurbaşkanı adayına 'un'lu saldırı
Strazburg'da bir salon toplantısına katılan Cumhuriyetçiler Partisi adayı Fillon'a sahneye çıktığı sırada un atan iki kişi gözaltına alındı. Fransa'da merkez sağın cumhurbaşkanı adayı François Fillon'a katıldığı bir salon toplantısı sırasında unlu saldırı düzenlendi. Ülkede 23 Nisan'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi hazırlıkları için Strazburg kentine gelen merkez sağ Cumhuriyetçiler Partisi adayı Fillon, partililere hitap edeceği Strazburg Sergiler Sarayı'nda saldırıya uğradı.

Beylikdüzü Tabela

Yaklaşık 2 bin kişinin bulunduğu salonda sahneye çıkmak için partililerle tokalaşarak yürüyen Fillon'a kalabalık içinden un atıldı.

Ellerinde un torbaları olan iki kişinin unu eski Başbakan ve çevresindekilerin yüzüne doğru atma anları kameralara yansıdı. Olaya kısa sürede müdahale eden güvenlik görevlileri saldırganları etkisiz hale getirerek, Fillon ve çevresindeki yöneticileri güvenli bölgeye aldı. Saldırıdan partinin bazı
yöneticileri de etkilendi.

Salona partili gençler arasında kampanya kıyafetleriyle giren iki saldırgan gözaltına alındı.

Saldırı sonrası kıyafetlerini değiştirip tekrar sahneye çıkan Fillon, Fransa'da son dönemde yaygınlaşan "yerli malı kullanma" kampanyasına atıfta bulunarak, "Umuyorum attıkları un Fransa ürünüdür" diyerek saldırıyı geçiştirdi.

Fransa'da siyasilere un atma şeklinde yapılan protesto gösterisi son dönemde yaygınlaştı. Başbakanlıktan istifa ettikten sonra seçim kampanyası için geçen aralık ayında Strazburg'a gelen Manuel Valls da aynı şekilde unlu saldırıya uğramıştı.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV