banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Fransa'da şok saldırı! 11 ölü

Fransa'nın başkenti Paris'te yayınlanan ve yaptığı Hz. Muhammed karikatürüyle büyük tepki çeken "Charlie Hebdo" dergisine saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis 10 Fransız gazeteci hayatını kaybetti.

07 Ocak 2015 Çarşamba 14:44
Fransa'da şok saldırı! 11 ölü
banner304
Fransa'da şok saldırı! 11 ölü
Fransa'nın başkenti Paris'te yayınlanan ve yaptığı Hz. Muhammed karikatürüyle büyük tepki çeken "Charlie Hebdo" dergisine saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis 10 Fransız gazeteci hayatını kaybetti.

Paris'te şok saldırı... İlk bilgilere göre mizah dergisi Charli Hebdo'nun binasına giren kapişonlu 2 kişi kalaşnikof ile çalışanların üzerine ateş açtı. Saldırıda 2'si polis 12 kişinin öldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı belirtiliyor.
 
 
HOLLANDE'DAN SERT TEPKİ
Fransa cumhurbaşkanı François Hollande'ın saldırının yapıldığı dergi binasına gelerek açıklama yaptı. Hollande olay yerinde yaptığı açıklamada saldırıda  yaralananlardan 4 kişinin durumunun ağır olduğunu açıkladı. Öğleden sonraki Elysee Sarayı’ndaki güvenlik toplantısından önce saldırının gerçekleştiği bölgeye giden Hollande burada yaptığı açıklamada saldırganın yakalanacağını, olayı takip ettiklerini ve mutlaka gereğinin yapılacağını söyledi.
 
Hollande, olay yerinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Teröristler bu dergiye karşı saldırı gerçekleştirmiştir. Daha önce de bir takım saldırılara maruz kaldı. Koruma altındaydı. ama bu korumanın artırılması gerekiyor. Bu ifade özgürlüğüne yönelik bir saldırıdır. Sert bir biçimde duracağız. Ulusal bütünlüğümüzü koruyacağız. Kararlı biçimde davranacağız önümüzdeki günlerde. İlerleyen saatlerde Fransız halkına da sesleneceğim. Çok zorlu bir zamandan geçiyoruz. Bu saldırganların bir an önce yakalanması gerekmekte. Biz özgürlük ülkesiyiz. Dolayısıyla bir takım tehditlerle karşılaşıyoruz. Ama en önemlisi saldırganların bulunması. Kimse saldırıda bu şekilde davranamaz. Kimse bu ülkenin ruhuna zarar veremez. Bugün 11 kişiyi kaybettik. Ve yaralılar da var."

'PEYGAMBERİN İNTİKAMINI ALIYORUZ'
 
Fransa’nın başkenti Paris’te yayınlanan ve Hz. Muhammed’in karikatürünü yayınlayınca  büyük tepki çeken ’Charlie Hebdo’ dergisinin Paris’in 11’inci Bölgesi’nde bulunan binaya saat 11.30 sıralarında giren 3 kişinin Kalaşnikof silahlarla çalışanların üzerine ateş açtı. Saldırganların ’Peygamberin intikamını alıyoruz’ diye bağırdıkları öne sürüldü. 2’si polis 11 kişiyi öldüren saldırganların ele geçirilebilmesi için kapsamlı araştırma başlattığı belirtildi.
 
SON TWEET BAĞDADİ İLE İLGİLİ
 
Saldırı sırasında bazı gazetecilerin üst katlara kaçıp kurtulduğu öğrenildi. Charlie Hebdo'nun twitter hesabından saldırıdan kısa bir sürece önce terör örgütü IŞİD lideri Bağdadi ile ilgili bir karikatür paylaşılmıştı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV