banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Iberia Havayolları İstanbul seferlerini durduruyor

Iberia Havayolları, İstanbul seferlerini 7 Mayıs’tan itibaren durdurma kararı aldı.

20 Nisan 2016 Çarşamba 11:18
Iberia Havayolları İstanbul seferlerini durduruyor
banner264
Iberia Havayolları İstanbul seferlerini durduruyor
Iberia Havayolları, İstanbul seferlerini 7 Mayıs’tan itibaren durdurma kararı aldı.

İspanyol havayolu şirketinden yapılan açıklamaya göre, Madrid-İstanbul Atatürk Havalimanı arasındaki uçuşlar, "talepteki dramatik düşüş" nedeniyle durduruluyor.

Havayolu şirketi, 2013 yılında da Madrid-İstanbul hattında yeterli kârlılığa ulaşamadığı için uçuşlarını bir süre durdurmuş, seferlerine Haziran 2014’te yeniden başlamıştı.

Havayolu şirketi, 7 Mayıs sonrasına bilet alan yolcularına yolladığı mesajla, ücretlerin isterlerse iade edileceği veya farklı alternatifler sunulacağını, çağrı merkezleri
ile iletişime geçilmesini istedi.

Iberia ayrıca İstanbul dışında Afrika’da Lagos (Nijerya) hattını 12 Mayıs’tan itibaren, Akra’yı da (Gana) 17 Mayıs’tan itibaren kapatma kararı aldı. Açıklamada, bu hatların kârlılığının kalmadığı ve petrol sektöründe yaşanan krizin de hatların kapatılmasında etkili olduğu belirtildi.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV