banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Komşuda kıyamet kopuyor!

Yunanistan’daki sağlık çalışanlarından protesto Kovid-19 ile mücadelede dünyaya örnek olan Türkiye, bu süreçte güçlü sağlık sistemiyle öne çıkarken, Yunanistan’da sağlık çalışanları ülkedeki sağlık sisteminin kronik sorunlarını ve içinde bulundukları şartları protesto ediyor.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 06:56
Komşuda kıyamet kopuyor!
banner299
Komşuda kıyamet kopuyor!
Yunanistan’daki sağlık çalışanlarından protesto 
Kovid-19 ile mücadelede dünyaya örnek olan Türkiye, bu süreçte güçlü sağlık sistemiyle öne çıkarken, Yunanistan’da sağlık çalışanları ülkedeki sağlık sisteminin kronik sorunlarını ve içinde bulundukları şartları protesto ediyor.

SEO YAZILIM

Yunanistan’da yayımlanan Kathimerini gazetesi, ülkedeki sağlık çalışanlarının protestosunu “Hastane çalışanları yoğun bakım yatağı ve Kovid-19 testi talep ediyor” başlığı ile duyurdu.

Yunanistan’daki Kamu Hastaneleri Çalışanları Federasyonu (POEDIN), 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nde hastane çalışanlarının sağlık sistemindeki “kronik sorunlara” ve içinde bulundukları şartlara dikkati çekmek için protesto gerçekleştireceğini açıkladı. 




Federasyonun açıklamasına göre Yunanistan’da şu an sağlık alanında yapılan harcamalar, gayri safi yurt içi hasılanın yalnızca yüzde 4,7’sine tekabül ediyor. Bu rakam, artan ihtiyaçları karşılama noktasında yetersiz kalıyor.

Yunan doktorlar ve hemşireler, söz konusu rakamın AB ortalaması olan yüzde 7,5’e çıkarılmasını ve bir yılda işi bırakan ortalama 1.500 sağlık çalışanına karşılık yılda 3 bin ila 4 bin arasında çalışanın işe alınacağı bir program oluşturulmasını istiyor.

Federasyon, yaşanan bu sağlık kriziyle ilgili olarak, mevcutta 2.000 olan yoğun bakım yatağı sayısının 3.500’e çıkarılmasını, Kovid-19 hastalarıyla yakın temasta olan çalışanlar için alınan önlemlerin artırılmasını, bütün çalışanlara ve hastaneye giriş yapan hastalara test yapılmasını talep ediyor.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV