banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Libya uçağı kaçırıldı, elinde bomba var

Libya'da son dakika gelişmesi... Libya'da iç hatlar seferi yapan bir uçak kaçırılarak Malta'ya indirildi.

23 Aralık 2016 Cuma 14:51
Libya uçağı kaçırıldı, elinde bomba var
banner311
Libya uçağı kaçırıldı, elinde bomba var
Libya'da son dakika gelişmesi... Libya'da iç hatlar seferi yapan bir uçak kaçırılarak Malta'ya indirildi. Afriqiyah Havayolları'na ait uçakta 118 yolcu bulunuyor. Sebha-Trablus seferini yapan uçak için güvenlik güçleri teyakkuzda. Uçağı kaçıranlardan birinin elinde el bombası olduğu bilgisi geliyor.

Beylikdüzü Tabela

Afriqiyah Havayollarının Libya’da iç hat seferini gerçekleştiren ve 118 kişi taşıyan uçağı kaçırıldı. Kaçırılan uçak Malta Luqa Havaalanına iniş yaptı. İki saldırgan, uçağı havaya uçurmakla tehdit ediyor. Uçağı kaçıranların Kaddafi yanlıları olduğu iddiası da var. 

LİBYA'DA UÇAK KAÇIRILDI, İLK AÇIKLAMA

Malta Başbakanı Joseph Muscat, Twitter'da "Kaçırılma ihtimaliyle Malta’ya yönlendirilen Libya iç hat uçuşu hakkında bilgilendirildim. Güvenlik ve acil durum ekiplerimiz teyakkuzda" yazdı.

Malta basını korsanların Kaddafi yanlısı olduğunu iddia ediyor. Ancak henüz korsanların talepleri net olarak bilinmiyor. Emniyet yetkilileri, Malta'da havaalanında bekleyen uçağın etrafında güvenlik önlemleri almış durumda. Şu ana kadar uçağa yönelik herhangi bir operasyon düzenlenmedi. 

Olayın ardından havaalanındaki tüm uçuşlar iptal edildi.

EL BOMBASI İDDİASI

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan iddiaya göre saldırganların birinin elinde el bombası bulunuyor. Başka bir iddiaya göre saldırganlar yolcuları serbest bırkacaklarını ancak uçuş personelini bırakmayacaklarını söylediler.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV