banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Malezya uçağı Hint Okyanusu'na düşmüş

Kayıp Malezya uçağıyla ilgili arama çalışmaları konusunda bilgi veren Malezya hükümeti, yeni uydu analizlerinin uçağın yolculuğunun Hint okyanusunun güneyinden sona erdiğini ortaya koyduğunu duyurdu.

24 Mart 2014 Pazartesi 18:31
Malezya uçağı Hint Okyanusu'na düşmüş
banner291
Malezya uçağı Hint Okyanusu'na düşmüş
Kayıp Malezya uçağıyla ilgili arama çalışmaları konusunda bilgi veren Malezya hükümeti, yeni uydu analizlerinin uçağın yolculuğunun Hint okyanusunun güneyinden sona erdiğini ortaya koyduğunu duyurdu.

Yazılım Nedir

Kayıp Malezya uçağıyla ilgili arama çalışmaları konusunda bilgi veren Malezya hükümeti, uçağın Hint okyanusunun güneyinde düştüğünün anlaşıldığını açıkladı.

Malezya uçağı 8 Mart'ta Kuala Lumpur'dan Pekin'e uçarken 239 yolcusuyla birlikte kaybolmuştu.

Malezya Başbakanı düzenlediği basın toplantısında, İngiltere kaza kırım inceleme kurumundan gelen yeni analizlerin uçağın yolculuğunun Hint Okyanusu'nun güneyinde sona erdiğini ortaya koyduğunu söyledi.

Malezya Havayolları da, ailelere gönderdiği cep telefonu mesajlarında, uçağın okyanusta kaybolduğu
konusunda herhangi bir tereddütleri olmadığını duyurdu.

Malezya Havayolları, uçakta bulunan 239 kişinin ailelerine gönderdiği telefon mesajında şöyle dedi:

"MH370 sefer sayılı uçağın kaybolduğunu ve uçaktakilerin hiçbirinin kurtulamadığını varsaymak zorundayız. Uçağın, Hin Okyanusu'nun güneyinde düştüğünü gösteren delilleri kabul etmek zorundayız."



ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çeşitli ülkelere mensup 10 uçak, uydu görüntüleri ve radar yoluyla daha önce tespit edilen parçalara ulaşmak için bugün de Hint Okyanusu'nun güneyinde arama çalışmaları yürütüyor.

Kayıp Malezya uçağını arama çalışmalarına katılan Çin'e ait bir uçak, deniz yüzeyinde "bazı cisimler" görüldüğünü bildirdi.

Resmi Haber Ajansı Xinhua, "iki büyük parça ile birkaç kilometreye dağılmış daha küçük beyaz parçalar" tespit edildiğini kaydetti.

Avustralya arama uçağının da iki noktanın yerini gördüğü ve bir arama gemisinin rotasını Hint Okyanusu'nun güneyine doğru çevirdiği belirtildi.

Avustralya'nın batı kıyısındaki Perth kentinden kalkan uçaklar 70 bin kilometrekarelik bir alanı taramaya çalışıyor. Çalışmalara Avustralya ve Çin'e ait gemiler de katılıyor.

Fakat ABD donanmasına ait bir uçağın Çin uçağı mürettebatı tarafından görülen nesneleri bulamadığı ifade edildi.

Bölgede etkisini göstermesi beklenen kötü hava koşullarının arama çalışmalarını zorlaştıracağı bildiriliyor.

Bu arada Fransız yetkililer de uydudan alınan radar verilerinin, güney Hint Okyanusu'nda, mevcut arama bölgesinin 850 km kuzeyinde bazı nesnelerin varlığına işaret ettiğini söyledi.

ABD Pasifik donanma yetkilileri ise uçağın kara kutusunun yansıttığı sinyalleri tespit edebilecek aygıtların da tedbir olarak bölgeye gönderileceğini açıkladı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV