banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Moskova'da "Alo, burada Türk ürünü satılıyor" şikayet hattı açıldı

Moskovalılar için marketlerde bulunan Rusya'ya girişi yasaklanan Türk ürünlerini şikayet edebilecekleri bir hat kuruldu.

18 Ocak 2016 Pazartesi 22:57
Moskova'da
banner263
Moskova'da "Alo, burada Türk ürünü satılıyor" şikayet hattı açıldı
Moskovalılar için marketlerde bulunan Rusya'ya girişi yasaklanan Türk ürünlerini şikayet edebilecekleri bir hat kuruldu.


Rus Vesti.ru'da yer alan habere göre Moskovalılar şikayetlerini 8-495-785-37-41 telefon numarasına veya maille yapabilecekler.Ayrıca İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi'ne de şikayet edilebileceği belirtildi.

1 Ocak 2016'dan itibaren, Rusya'ya Türk ürünlerinin sevkiyatı yasaklandı. Yaptırım listesinde portakal, mandalina, üzüm, elma, armut, kayısı, şeftali, erik, çilek, domates, salatalık, lahana, brokoli, soğan, tavuk eti, karanfil, çiklet ve tuz yer alıyor.

RUS UÇAĞININ DÜŞÜRÜLMESİYLE
BAŞLAYAN GERİLİM

beylikdüzü tabela reklam

Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağı, saat 09.30 sıralarında TSK'ya ait iki F-16 uçağı tarafından angajman kuralları gereğince vurulmuştu. Bu olaydan sonra peşpeşe gelen açıklamalarla birlikte Türk- Rusa ilişkilerinde ipler gerildi.

İki ülkenin diplomatları yüzyüze görüşse de, aradan geçen zamana rağmen açıklamalar ve yaptırımlar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de Rusya Başbakanı'nın Basın Danışmanı Natalya Timakova, Türkiye'ye uygulanan yaptırımlarda bir değişiklik olmayacağını açıklamıştı.

Rus uçağının düşürülmesinin arka planındaki inanılmaz detay

Olayın ardından NATO ve Avrupa Birliği yetkililerinin de aralarında bulunduğu askeri ve diplomatik kaynaklar, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin arka planını masaya yatırmış ve bir çok uluslararası örgüt ve ülke Türkiye'yi haklı bulmuştu.

Kaynaklara göre, Rusya stratejik hedefleri için bir uçağını feda etti.

Askeri ve diplomatik kaynaklar, 24 Kasım 2015 tarihinde Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağıHatay Yayladığı bölgesinde Hava Kuvvetleri tarafından düşürülmesini analiz etti.

Olayın hemen ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) açıklamalarına göre uçağın 5 dakika süreyle 10 defa ikaz edildiği hatırlatıldı.

Kaynaklara göre, Pentagon'dan Albay Steve Warren'ın yaptığı basın açıklamasında, koalisyon güçleri olarak Türk tarafının ikazlarını duyduklarını belirtti.

KARA KUTUNUN SIRRI HALA ÇÖZÜLEMİYOR

Rusya tarafı, Türkiye sınırlarını ihlal ettiği için düşürülen Su-24 tipi uçağın kara kutusunun tahrip olduğunu açıklamıştı.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV