banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Obama, Netanyahu ile görüştü

Obama, Gazze'deki durumla ilgili olarak İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 10:02
Obama, Netanyahu ile görüştü
banner312
Obama, Netanyahu ile görüştü
Obama, Gazze'deki durumla ilgili olarak İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü.

Web Tasarım Nedir?

ABD Başkanı Barack Obama, Gazze'deki durumla ilgili olarak İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşerek, kendisine, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin bir ateşkes üzerinde çalışmak üzere yakında Kahire'ye gideceği bilgisini verdi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, Obama ve Netanyahu bu sabah Gazze'deki durumla ilgili olarak son üç gün içerisinde ikinci kez telefonda görüştü.

Açıklamada, Obama'nın görüşmede, "İsrail'in devam eden askeri operasyonunu ele alarak, Hamas
tarafından İsrail'e yönelik saldırıları bir kez daha kınadığı ve İsrail'in kendisini savunma hakkını yeniden teyit ettiği" belirtildi.

Obama'nın, "Gazze'de giderek artan sayıda Filistinli sivil ölümleri ve İsrailli askerlerin kaybı dahil olmak üzere artan can kaybına dair ciddi endişesini de dile getirdiği" kaydedildi. Obama görüşmede Netanyahu'yu, ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin, Kasım 2012'deki ateşkese geri dönülmesini temel alan bir "düşmanlıkların sona erdirilmesi" anlaşmasına acilen ulaşılması yönünde çaba göstermek için yakında Kahire'ye gideceği yönünde bilgilendirdi. ABD'nin derhal bir ateşkesin yürürlüğe konması için İsrail ve bölgesel ortaklarla yakından çalışacağının altını çizen Obama, Gazze'de ve İsrail'de sivillerin korunması gerekliliğini vurguladı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV