banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Yabancı ajanslar YouTube yasağını 'acil' diye duyurdu

Yabancı basın ajansları, Türkiye'de YouTube'un yasaklanmasını 'acil' koduyla duyurdu.

27 Mart 2014 Perşembe 18:29
Yabancı ajanslar YouTube yasağını 'acil' diye duyurdu
banner263
Yabancı ajanslar YouTube yasağını 'acil' diye duyurdu
Yabancı basın ajansları, Türkiye'de YouTube'un yasaklanmasını 'acil' koduyla duyurdu.

seo yazılım

YouTube'un akşam saatlerinde Türkiye genelinde TİB erişime kapatılmasının ardından Google'dan ilk açıklama geldi. Açıklamada YouTube'un yasaklanmasıyla ilgili bir ifadenin bulunmaması ise dikkat çekti.

Google Inc. sözcüsü konuyla ilgili şu sözleri kaydetti:

"Türkiye’deki bazı kullanıcılarımızın YouTube’a erişemediklerine dair raporlar alıyoruz. Bizim tarafımızda herhangi bir teknik sorun olmamakla birlikte konuyu araştırıyoruz."

AFP son dakika gelişmesi olarak geçtiği haberinde "Türkiye, Twitter'ın ardından YouTube'u da yasakladı" dedi. Ajans,
Hürriyet'in haberini kaynak göstererek, hükümetin YouTube yasağı konusunda GSM operatörlerini ve internet servis sağlayıcıları bilgilendirdiğini söyledi.
DÜNYA BASINI DA HABERİ BÖYLE DUYURDU

Reuters da abonelerine son dakika gelişmesi olarak tek cümle halinde geçtiği ilk haberinde "Türkiye'de Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, Twitter'a girişi engelledikten bir hafta sonra YouTube'a karşı 'idari önlem' kararı alındığını duyurdu. TİB, konuyla ilgili detay vermedi" ifadelerine yer verdi.

Associated Press ise Türk makamlarının, YouTube'u yasaklamak için harekete geçtiğini duyurdu. Ajans, YouTube yasağının Dışişleri Bakanı, MİT Müsteşarı, üst düzey askeri yetkili ve bakanlık yetkilileri arasında geçtiği iddia edilen bir ses kaydının YouTube'da yayımlanmasının ardından geldiğine dikkat çekti. AP haberinde söz konusu ses kaydında Suriye'ye askeri müdahale tartışmalarının yer aldığını bildirdi. Ajans, Twitter'a yönelik girişimin de hükümeti seçimler öncesinde zor durumda bırakan iddiaların yer aldığı kayıtların yayılmasının ardından geldiğini ifade etti.

Ünlü haber sitesi Huffington Post da tek cümle olarak girdiği ilk haberinde, Türk hükümetinin Youtube'u da yasakladığını okuyucularına duyurdu.

BBC gelişmeyi 'son dakika' olarak duyururken, haberde "Türkiye, mahkeme Twitter yasağının kaldırılmasına yönelik karar verdikten bir gün sonra, Youtube'u da yasakladı" ifadeleri yer aldı.

İspanyolca yayın yapan Actualidad.rt.com, TİB'in kapatma kararının hemen ardından "Türkiye, youtube'ı yasakladı" başlığıyla haberi okurlarına duyurdu.

“Hükümet, bir hafta önce uygulamaya koyduğu twitter yasağının yankıları bitmeden bu kez de youtube'u yasakladı” denilen haberde yasağın, bugün yayınlanan ve Suriye'ye saldırı planlarından bahsedilen tapelerden sonra geldiği belirtiliyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • aslı 10 yıl önce yorumlandı

      daha düne kadar abd gidip silokon vadisini gezenler şimdi yasak diyor ne iş eşşek öldü ortaklıkmı bozuldu

    • murat koç 10 yıl önce yorumlandı

      dünya bizi konuşuyor yazık oluyor çağ atlarken dünya bizde yaya kalıyoruz.

    • isa 10 yıl önce yorumlandı

      dünyaya rezil oluyoruz 3.sınıf ülke olduk helal olsun

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV