banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Ekonomi Zirvesi

23 Ağustos 2020, 16:45
Ekonomi Zirvesi
Ekonomi Zirvesi

Evet ekonomik yatırımların sonu gelmiyor Korona (Covid-19) etkileri sürerken bile bir yandan ekonomik yatırımlar, bir yandan doğalgaz rezervi müjdesi dikkatleri Türkiye ekonomisine çevirmiş durumda.

Korona (Covid-19) başladığı zamanlarda bile gerek sağlık ürünleri medikal maske, siperlik, korumalıklar ile sanayi anlamda hızlı bir birliktelikle o günlerde sıkı önlemlerle atlatılan vakaların azalma sürecini hepimiz ev yasakları ile ödedik. Türk iş adamları sanayiciler durmadı bu süreçte milli otomobil atağımız sürdü Milli Otomobil TOGG piyasalara bomba etkisi yaptı yerli üretime geçmesi ile dünya otomobil piyasalarında ses getirmeyi başardı.

Bir çok ilimizde bulunan organize sanayilerimiz sağlık sektörü açısından bakarsak yatırımlarını maske ve solunum cihazlarının üretimi sürdü. Arçelik, ASELSAN, Baykar ve Biosys mühendislerinin seferberliğiyle 1 ay gibi kısa bir sürede seri üretimine başlanan Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı'nın seri üretimi ve testleri, Arçelik'in Çerkezköy'de bulunan Elektronik İşletmesi'nde 7 gün 24 saat esasına göre devam ediyor.

Silah sanayi olarak adlandırılan silah üretimimiz ise İHA ve SiHA üretimlerimiz Roketlerimiz ile devam ediyor. Terörle mücadele kapsamında adından başarıları ile söz ettirmeye devam ediyorlar.

Evet Türkiye olarak atılım yapmaya devam ediyoruz. Yerel altı kaynaklarımızın bize vereceği müjdelerle sanayi anlamında devrimler yapmaya hazırlıklı olmaya başlıyoruz. Doğal gaz rezervimizle nasıl elektriksiz köy ev kalmadıysa, doğalgaz çekilmemiş köy kalmayacak gibi görünüyor.

Keza güneş enerji panel üretimi ile daha üstün bir hızda elektrik üretiminde köyler kasabalarda devrimler yaşanacak.

Doğalgaz çıksa ne olacak diyen aklı kıt olarak düşündüğüm insanlar kişi başı düşen milli gelirin artmasının ne anlama geleceğini dahi bilemedikleri için onlara laf anlatmayı da es geçiyorum aklı selim ileriyi düşünen vatan evlatları şunu çok iyi bilirler ki Türkiye Cumhuriyeti Sondaj Gemileri, Hava filoları, Kara araçlarında yapılan atılımlar ile teknolojik gelişmelere uyduracakları yeni üretim ağları ile tarihte ki yerini almaya devam edecektir.

Sağlık bakanlığı bünyesinde bulunan Şehir hastaneleri ile doğacak virüs salgınları ve sonrasında gelecek saldırılara karşı acil önlem planları ile son derece etkin bir rol üstlenmektedir.

Sağlık çalışanları covid-19 salgının da gösterdikleri performans ile Türk milletinin içindeki cevheri göstermiş durumda. Her sektör el birliği ile kötü günlerin bitip güzel günlerin önümüzde olduğunu bizlere gösteriyor.

Tedarik zincirleri sırasında hava, kara, deniz ulaşım sektörü içinde yer alan personellerin covid-19 önlemleri içerisinde yapmış oldukları çalışmalar esnek çalışma saatlerinde çalışmaları bizlerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması anlamında büyük özveriden ibaret değil mi?

Veryansın edip her işe bir bahane arayan tiplere çok kızıyorum maske takma, kurallara uyma, kavgacı ol sonrada eleştiriyorum de işte bunları eleştiriyorum. Bari bir işe yaramıyorsunuz gölge etmeyin değil mi! O yüzden diyeceğim şudur; çevrenizde bu tür eleştiri yağmuru yapanlara “sen ne yaptın?” sorusunu sorun yetiyor söz bir anda boşluğa düşüyor kişi aptallaşıyor tavsiyedir.

Ülkemiz için güzel günler yakın el ele birlik olarak daha nice mutlu günlere ulaşacağımız kesin. Yerli arabanız altınızda, Evinizde güneş enerji panelleri ile elektrik hizmetinize yerli üretim desteği, evinizde milli doğalgaz ile ısınırken, yerli ve milli olan beyaz eşyalarınız ile hem ucuz hem de Türk mühendislerinin sizlere göre tasarladığı ürünleri kullanacaksınız.

Filmlerde izlerken adamlar yapıyor ya sözünü Dünyanın diğer ülkelerinde yaşayan insanlar Türkiye için söyleyeceği günler geliyor. Hep birlikte bir adım daha öne çıkıyoruz. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE ! sözünü laf olsun diye değil yürekten söyleyen insanlara ihtiyaç olduğu günlerdeyiz…

Ekonominin zirevesinde olacağımız günlerdeyiz...

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV