banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

29 Ekim tatili 4 gün

Günlerdir cevabı merak edilen soru yanıt buldu. 29 Ekim'de kamu çalışanları 4 gün tatil yapacak.

22 Ekim 2015 Perşembe 15:28
29 Ekim tatili 4 gün
banner265
29 Ekim tatili 4 gün
Günlerdir cevabı merak edilen soru yanıt buldu. 29 Ekim'de kamu çalışanları 4 gün tatil yapacak.

Kamu çalışanları 30 Ekim'de idari izinli sayılacak. İlgili genelge Başbakan Davutoğlu tarafından imzalanırken, kararından ardından kamu çalışanları için 29 Ekim tatili 4 güne çıkmış oldu.

29 Ekim Perşembe gününe geldiği için cuma günü izin alan çalışanlar dört gün tatil yapabilecek.

1 KASIM'DA SANDIK BAŞINA

Dört günlük tatilin son günü olan 1 Kasım Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek ve yaklaşık 59 milyon seçmen oy kullanacak.

"150 BİN EKSTRA HAREKET"

Turizm sektörü temsilcilerine göre, 4-5 günlük bu tür tatiller yaklaşık 150 bin kişilik bir ekstra hareketin oluşmasına yol açıyor. "Beyaz Türkler oy kullanmaya dönmüyor, tatiline devam ediyor" görüşüne tam olarak katılmayan turizmciler, seçimin tatile çıkan kişi sayısını da tatil süresini de yakından etkilediğini dile getiriyor.



 

SEÇİM TURİZMİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal da, seçimin 29 Ekim'in ertesine gelmesinin turizmi olumsuz etkilediğini belirterek "Özellikle yurtdışı turlarda iptaller var. Dönüşte mutlaka oy kullanmak isteyenler çoğunlukta" diyor. Yurtiçi turlarda da dönüş saatini ayarlamak isteyenlerin olduğunu kaydeden Çilsal, şöyle devam ediyor:

 

"Turizm artık kitlesel bir olgu. 300 binler, 500 binlerden bahsediyoruz. Yani arada 3 bin-5 bin kişi tatilden dönüp oy kullanmıyor olabilir, ama toplam içinde çok küçüktür. İç pazardan 150 bin kişilik talep 75 binlere rahat düşecektir."

 

28-29-30 Ekim bankalar açık mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bankaların 28 Ekim ve 30 Ekim'de açık olup olmadığı merak konusu...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Bankalar, 29 Ekim 2015 tarihinde tam gün 28 Ekim 2015 tarihinde ise yarım gün Resmi tatil olduğu için kapalı olacaklar.

28 Ekim 2015 tarihinde Bankacılık işlemleriniz mevcut ise öğlene kadar halletmeniz gerekecek aksi takdirde işlemleriniz 30 Ekime sarkacaktır. 30 Ekim idari izin olduğu için bankalar açık olacak

30 Ekim için yapılan o açıklama;

"Başbakanımız 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzalamıştır. Kurum yöneticileri gerekli asgari personeli görev başında bulunduracaktır."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • seçim tatili 8 yıl önce yorumlandı

      desenize oylar atılmayacak kimse tatili geri çevirmez bence çok oy kaybı yaşayacak bazı partiler...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV