banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Altın fiyatları fırladı!

Perşembe günü yüzde 1,5'tan fazla yükselen altının ons fiyatı 1345 doları görerek Mart ortasından bu yana en yüksek seviyesini gördü.

10 Temmuz 2014 Perşembe 14:59
Altın fiyatları fırladı!
banner291
Altın fiyatları fırladı!
Perşembe günü yüzde 1,5'tan fazla yükselen altının ons fiyatı 1345 doları görerek Mart ortasından bu yana en yüksek seviyesini gördü.

AE Web Tasarım

1 Temmuz’da Mart’taki seviyelerini sınayan altının ons fiyatı daha sonra 1309 dolara kadar geriledi. Volatilitenin düşük seyrettiği altın fiyatları yükselmeye devam etti. Dolarda yaşanan değer kaybı ve jeopolitik gelişmelerle de bugün 1345,43 doları gördü. Yılbaşından bu yana getirisi ise yüzde 11'i buldu.

ABD Merkez Bankası Fed’in açıkladığı toplantı tutanaklarında sürpriz bir açıklama olmaması, dolarda yaşanan değer kaybını engellemedi. Emtia fiyatları dolar endeksine ters hareket etme eğilimi gösterir.

Ukrayna-Rusya gerginliği, IŞİD’in Irak’taki ilerleyişi ardından Gazze’de Hamas ve Filistin arasında yaşanan son gerginlik de fiyatların geri çekilmesini önledi. Altın yatırımcıları direk Filistin’de yaşanan gelişmelerden daha çok olayların bölgesel gerilimi artıracağı ihtimalini fiyatlıyor.


Dolar 1 ayın en düşüğünü gördükten sonra sert yükseldi

Vakıfbank araştırma raporunda altın için ilk kritik direncin 1334 dolar seviyesi olduğunu belirtti. Ancak altının bir bantta işlem görmesinin olası olduğu belirtildi. “1,334 dolar/ons ve 1,316 dolar/ons seviyeleri arasında işlem görmesi muhtemel olan altın için bu seviyelere dikkat edilmelidir.”

Deniz Yatırım ise raporunda 1334 doların üzerindeki kapanışların yükselişi tetikleyebileceğini belirtti. “1334 seviyesinin üzerindeki kapanışlar ise Mart zirvesi olan 1392 seviyesine doğru hızlı yükselişleri beraberinde getirebilir”

GRAM ALTIN 91,50 TL SEVİYESİNDE

Yerli piyasalarda altın fiyatları da arttı. Gram altın Mart 2014'ten bu yana en yüksek seviyesi olan 91,50 TL'den işlem gördü.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV