banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

ATO GAZZE’YE SALDIRAN İSRAİL’İ KINADI…

ATO BAŞKANI SALİH BEZCİ “SİVİL HEDEFLERİ, HASTANELERİ, İÇME SUYU TESİSLERİNİ VURAN İSRAİL’İ NEFRET VE ESEFLE KINIYORUZ”

20 Temmuz 2014 Pazar 09:05
ATO GAZZE’YE SALDIRAN İSRAİL’İ KINADI…
banner263
 ATO GAZZE’YE SALDIRAN İSRAİL’İ KINADI…

-ATO BAŞKANI SALİH BEZCİ “SİVİL HEDEFLERİ, HASTANELERİ, İÇME SUYU TESİSLERİNİ VURAN İSRAİL’İ NEFRET VE ESEFLE KINIYORUZ”

Web Tasarım Nedir?

BEZCİ, İSRAİLİN VAHŞETİNE KARŞI SESSİZ KALAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’İ DE SAĞDUYUYA DAVET ETTİ.

19 TEMMUZ 2014- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarını nefret ve esefle kınadıklarını söyledi.

ATO Başkanı Salih Bezci,  yazılı bir açıklama yaparak Müslüman Filistin halkının İsrail tarafından Ramazan ayında vahşice katledilmesine tepki gösterdi. Bezci, “Sivil hedefleri, hastaneleri, içme suyu tesislerini vuran İsrail’i esefle kınıyoruz. Terörist devlet İsrail ilan ettiği ateşkesi bozarak kara harekâtıyla katliama girişti. Bu hain saldırılar İsrail’i yönetenlerin insanlığını ve vicdanını yitirdiğini göstermektedir” dedi.
Gazze’de yaşananları kan ağlayarak takip ediyoruz”
İsrail’in  camilerden çocuk yuvalarına kadar ayırım gözetmeksizin sivil ve masum halkı katlettiğini kaydeden Bezci, “Mübarek Ramazan ayında yaşanan bu vahşeti içimiz kan ağlayarak izliyoruz. İsrail’in bu saldırıları sadece Gazze halkına değil tüm insanlığa yöneliktir” diye konuştu.

İsrail’in kurulduğundan bu yana binlerce Filistinli Müslümanı katlettiğini ve bu katliamlarda çocuk, kadın, yaşlı ya da hasta diye bir ayırım yapmadığını belirten Bezci, “Gazze’de yaşananları içimiz kan ağlayarak takip ediyoruz. Küçük çocukları anasız babasız, ana babaları evlatsız bırakan bu saldırılara artık bir son verdirilsin” dedi.

-ULUSLARARASI KURULUŞLARA ÇAĞRI-

Filistin’de yaşananlara uluslararası kuruluşların yeterli tepki göstermediğini de kaydeden Bezci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ortadoğu’da kan bir türlü durmuyor. Her seferinde İsrail başka konuları bahane ederek katliam yapıyor. Binlerce Filistinli Müslüman bu saldırılarda öldü. Aynı olay başka coğrafyada ve başka halklar için yapılsa dünya ayağa kalkardı. Filistin’de olanlara ise Birleşmiş Milletler yalnızca kınama yayınlayarak tepki gösteriyor. Kararlarını uygulamayan İsrail’e karşı hiçbir yaptırımda bulunmuyor. Biz Birleşmiş Milletleri ve diğer uluslararası kuruluşları sağduyuya davet ediyoruz. İsrail saldırıları Filistin’deki masum halkın yanı sıra insanlığın vicdanını da öldürüyor. Göz yumanlar da en az yapanlar kadar suçludur”


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV