banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Boydak Holding'in CEO'su Mehduh Boydak serbest

Kayseri'de düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak serbest bırakıldı.

17 Eylül 2015 Perşembe 17:12
Boydak Holding'in CEO'su Mehduh Boydak serbest
banner304
Boydak Holding'in CEO'su Mehduh Boydak serbest
Kayseri'de düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak serbest bırakıldı.

Kayseri’de düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak’la birlikte 3 kişi adli kontrol şartıyla savcılıktan serbest bırakılırken, 4 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Dün Kayseri'de yapılan paralel yapı iddiası operasyonunda aralarında tanınmış işadamlarının da bulunduğu 11 kişi, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Boydak'ın gözaltına alınmasına TÜSİAD'dan sert tepki gelmişti. TÜSİAD dün konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yönetim Kurulu üyemiz Sayın
Memduh Boydak’ın bu sabah gözaltına alındığı haberi karşısında Yönetim Kurulumuz derin bir üzüntü ve kaygı duymaktadır. Memduh Boydak iş dünyasının itibarlı, saygın ve değerli bir mensubudur, Memduh Boydak’ı, hakkındaki soruşturmadan aklanarak, bir an önce aramızda görmeyi umut ediyoruz. Bu üzücü olay vesilesiyle, iş dünyasını ağır ithamlarla sürekli tedirgin eden kasvetli atmosfere dikkat çekmek ve bu gidişin son bulması gerektiğinin altını çizmek istiyoruz" ifadesi kullanılmıştı.


Bugün ise TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, "TÜSİAD Yönetim Kurulu olarak Memduh Boydak’a bir kez daha geçmiş olsun diyoruz. Dün de bu konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmıştık. Bugün burada sayın Boydak’ın eksikliğini gerçekten hissediyoruz" açıklamasında bulundu. (DHA)


Memduh Boydak sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra ifade verdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV