banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Burs ve Kredi Alacaklar Dikkat!

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak 2011-2012 öğretim yılında yurtlarla ilgili başvuru esaslarını açıkladı.

03 Temmuz 2011 Pazar 16:08
Burs ve Kredi Alacaklar Dikkat!
banner311
Burs ve Kredi Alacaklar Dikkat!
YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak 2011-2012 öğretim yılında yurtlarla ilgili başvuru esaslarını açıkladı.


Bu yılki üniversite sınavına girerek, bir yükseköğretim programına yerleşmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinin başvuruları, sınav sonuçları açıklandıktan sonra alınacak.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, 2011-2012 öğretim yılında yurtlarda barınma, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyenler için başvuru esaslarının belirlendiğini bildirdi.

Açıklamaya göre, 2011-2012 öğretim döneminde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nda bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden yurtlarda barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen öğrenciler, ÖSYM'nin, üniversite yerleştirme sonuçlarını açıklandığı tarihten itibaren alınacak.

Halen bir yükseköğretim kurumuna devam eden ara sınıf (ön lisans, lisans ve yüksek lisans) öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 4 Temmuz-7 Ağustos 2011; yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin başvuruları 19 Eylül-2 Ekim 2011'de ''www.kyk.gov.tr'' adresindeki internet sayfasından yapılabilecek.

Kurum yurtlarında barınmakta iken devam ettikleri öğretim kurumlarını normal süresinde bitiremeyen öğrencilerin başvuruları ise daha önce barındıkları yurt müdürlüklerince 12-23 Eylül 2011'de kabul edilecek.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV