banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Çeyrek altın alacaklar dikkat: Tarihi zirvede

Altının gram fiyatı 149,25 lira seviyesini görerek tarihi zirvesini gördü. Çeyrek altın ise 242,53 lirayı görerek zirvesini yeniledi.

05 Nisan 2017 Çarşamba 14:28
Çeyrek altın alacaklar dikkat: Tarihi zirvede
banner311
Çeyrek altın alacaklar dikkat: Tarihi zirvede
Beylikdüzü Tabela

Altının gram fiyatı 149,25 lira seviyesini görerek tarihi zirvesini gördü. Çeyrek altın ise 242,53 lirayı görerek zirvesini yeniledi.
Piyasalar hareketli... Dolar 3.70 seviyesini aşarken altın fiyatları tarihi zirvesini gördü. Altının gram fiyatı serbest piyasada 149,25 lirayı görerek tarihi zirvesine ulaştı. Gram altın en son 6 Şubat'ta 149,09 lirayı görerek zire yapmıştı. Gram altın şu sıralarda 149,04 seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN DA REKOR KIRDI

Çeyrek altın ise 242,53 lirayı görerek tarihi zirvesini gördü. Çeyrek altın en son 6 Mart'ta 242 lira ile tarihi rekorunu kırmıştı.

ONS ALTIN ZİRVEYE YAKIN

Altının ons fiyatı ise, yatırımcılara para politikasının sıkılaştırılmasının hızı ve zamanlaması ve aynı zamanda bilanço için planlara ilişkin işaretler verebilecek Fed toplantı tutanakları öncesi beş haftanın en yüksek seviyesi yakınında tutundu. Şu sıralarda ons altın 1.252 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARINDA YENİ ZİRVE GÖRÜLÜR MÜ?

ALBForex Altın ve Emtia Piyasaları Müdürü Volkan Kuğucuk, "Serbest piyasada altın son zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor. Dolar tarafındaki yükselişin gram altın fiyatlarını 149 lira seviyesine kadar yükselttiğini görmekteyiz. Ons fiyatlarında 1.240 dolar üzerinde kaldıkça altın fiyatlarında yükseliş kalıbı içinde kalacağımızı düşünebiliriz. Bu koşullarda ilk adımda 153 lira seviyesine kadar yükseliş beklenebilir.


Burada Ons fiyatlarının yükselişine devam etme ihtimali üzerinden gidecek olursak altın fiyatlarının bugünlerde oldukça hareketli günler geçirebileceğini söyleyebiliriz. Gelinen noktada yükselişin sürmesi halinde çeyrek altın yaklaşık olarak 252-253 lira seviyelerinden fiyatlanabilir" dedi.

DOLAR 3.71 SEVİYESİNİ AŞARSA...

Analist Gizmen Nalbantlı, "Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve ABD Başkanı Donald Trump, 6 Nisan'da başlayacak ve iki gün sürecek görüşmelerde bulunmak üzere bir araya gelecek. Ayrıca Fransa seçimlerini yaklaşması risk iştahını azaltırken ons altının 1250 seviyesinde kalmasını sağlıyor.

Güney Afrika Maliye Bakanı’nın görevden alınması ve ardından gelen not indirimleri bizimde içinde olduğumuz gelimekte olan ülke para birimlerini olumsuz etkiliyor. Piyasalar ise ABD’den gelecek veriler ve FED tutanaklarına çevrildi.

Kurda 3.66 seviyesinin geçilmesi ile yükseliş hızlanırken, gram altında 149.25 seviyesi görüldü. Kurda 3.71 seviyesinin geçilmesi ile gram altındaki yükseliş devam edebilir. Ocak ayından beri 142-149 bandında hareket eden gram altında 149 zirvesinin üzerinde göreceğimiz kapanışlar ile birlikte 156 seviyesinin görülebileceğini düşünüyorum" şeklinde belirtti.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV