banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Dolar ne kadar oldu?

Geçen hafta rekorlar kıran dolar haftaya 3.42 civarında başlarken euro 3.64-3.65 bandında işlem görüyor.

28 Kasım 2016 Pazartesi 14:29
Dolar ne kadar oldu?
banner267
Dolar ne kadar oldu?
Geçen hafta rekorlar kıran dolar haftaya 3.42 civarında başlarken euro 3.64-3.65 bandında işlem görüyor.
Geçen hafta rekor üstüne rekor kıran dolar bugün saat 15:10’da 3.4306/3.4313’ten işlem görüyor. Euro ise aynı saatte 3.6399/3.6391 seviyelerinde.
TCMB’nin geçen hafta faizlerde beklentilerin üzerinde artırıma gitmesiyle dolar/TL ilk etapta gerilemiş ancak kararın hemen sonrasında gelen Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Türkiye ile müzakereleri geçici dondurma çağrısı ardından yeniden yönünü yukarı çevirmişti.
AKP’nin başkanlık sistemini getirecek anayasa değişiklik teklifinin oluşturduğu bahar aylarında olası bir referandum ihtimali piyasalarda soru işaretlerine neden olurken bu döneme kadar bazı yatırımcıların yatırım kararlarını erteleyebilecekleri endişeleri bulunuyor.
ALTINDA SON DURUM

Kapalıçarşı’da gram 131 liraya satılırken, çeyrek altın 216 liraya, yarım altın 432 liraya tam altın ise 858 liraya alıcısını bulacak.
GÖZLER OPEC TOPLANTISINDA

Petrol fiyatları ise üretici ülkelerin petrol üretimini sınırlama üzerinde anlaşma sağlayamayacağı beklentisinin tekrar güçlenmesiyle Cuma günü yüzde 3.6 geriledikten sonra bugün de yüzde 2 geriledi. Daha sonra bugünkü kayıplarını büyük ölçüde telafi etti.
Küresel arz fazlasını azaltmaya çalışan Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ülkeleri üretim kesintilerinin ayrıntıları üzerinde karar vermek üzere Çarşamba günü Viyana’da toplanacak. Toplantıya Rusya gibi OPEC üyesi olmayan büyük üreticiler de katılacak. OPEC ve OPEC dışı üreticilerin bugün yapması planlanan bir toplantı Suudi Arabistan’ın katılmayacağını açıklamasının ardından iptal edildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV