banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Erdoğan konuştu, dolar düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "hükümetin bir an önce kurulması" yönünde çağrıda bulunmasıyla kur yönünü aşağıya çevirdi.

11 Haziran 2015 Perşembe 17:23
Erdoğan konuştu, dolar düştü
banner264
Erdoğan konuştu, dolar düştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "hükümetin bir an önce kurulması" yönünde çağrıda bulunmasıyla kur yönünü aşağıya çevirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 7 Haziran genel seçimlerinin sonuçlarına ilişkin kamuoyu önünde yaptığı ilk değerlendirmede hükümetin bir an önce kurulması yönünde çağrıda bulunmasıyla kur, yönünü aşağıya çevirdi.

Erdoğan'ın konuşması öncesi 2.7460 civarında işlem gören dolar/TL  açıklamaların ardından 2.74'ün altına geriledi. Kur saat 13:24'te 2.7374/2.7380 seviyesinde işlem gördü.

Bir bankanın döviz masası müdürü, "Erdoğan'dan alışık olmadığımız kadar ılımlı söylemler geliyor ve bu piyasa açısından pozitif. Her ne kadar riskler devam etse de piyasa fiyatlamaları  seçim sürecinin az hasarla kısa sürede atlatılacağı beklentisini kuvvetlendirecek şekilde  ilerliyor" dedi.



"Cumhurbaşkanı olarak anayasanın verdiği görevleri yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın" diyen Erdoğan, siyasi partilerin tercihlerini krizden değil çözümden yana kullanacaklarını inandığını söyledi ve siyasi alanda yaşanan hiçbir gelişmenin Türkiye'nin kazanımlarını tehdit etmemesi gerektiğini belirtti.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV