banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Nisan 2024 Cuma

ABD Çin arasında siber savaş

HOGAN TÜRKİYE’DE İLK MAĞAZASINI AÇTI

Hogan, Türkiye’de ilk mağazasını İstanbul’da açtı. İtalyan markası, Akasya Acıbadem AVM’de alışveriş severleri bekliyor.

02 Eylül 2014 Salı 17:28
HOGAN TÜRKİYE’DE İLK MAĞAZASINI AÇTI
banner311
HOGAN TÜRKİYE’DE İLK MAĞAZASINI AÇTI
 
Hogan, Türkiye’de ilk mağazasını İstanbul’da açtı. İtalyan markası, Akasya Acıbadem AVM’de alışveriş severleri bekliyor.
 
Ayaydın Tekstil Grubu tarafından ülkeye getirilen marka, “modası geçmeyen, spor-şık, ulaşılabilir lüks” sloganı ile Türkiye pazarına iddialı bir giriş yaptı.
 
Kaliteli, dinamik ve rahat iş tarzını günlük hayata taşıyan Hogan, 1986 yılında TOD’S markasının bir bölümü olarak İtalya’da kuruldu.
 
Resmi olmayan şıklığın simgesi Hogan, daha çok erkek ve kadın ayakkabıları ön planda tutularak, sofistike aksesuarlar ile hazır giyimden oluşuyor. Ayakkabıların en önemli özelliği, modelinden önce ayak ergonomisine uygun olarak tasarlanması.
 
Hogan’ın sırrını keşfeden Hollywood yıldızları arasında; Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Naomi Watts, Jennifer Garner, Drew Barrymore ve Hillary Swank gibi isimler yer alıyor.
 
Moda dünyasının ünlü ve efsane tasarımcısı Karl Lagerfeld’in Hogan için hazırladığı ayakkabı koleksiyonu ise markanın dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.
 
Lüks İtalyan markasını Türkiye’ye getiren iş adamı Erdal Ayaydın, markanın rahat ve kaliteli yapısına dikkat çekerek şunları söyledi: “Çağdaş olmak için kozmopolit bir yaklaşımla İtalyan stilini birleştiren bu dev markayı ülkemize getirmenin heyecanını yaşıyorum. Hedefimiz dünya markası Hogan'ı Türkiye’de de vazgeçilmez bir ayakkabı markası haline getirmek ve yaygın mağaza zincirimizle geniş müşteri yelpazesine ulaştırmaktır.”

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV