banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İki dev şirketin yöneticileri tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla iki şirketin yöneticileri tutuklandı.

27 Ağustos 2016 Cumartesi 00:54
İki dev şirketin yöneticileri tutuklandı
banner291
İki dev şirketin yöneticileri tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla iki şirketin yöneticileri tutuklandı.


Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli daha tutuklandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle nöbetçi
sulh ceza hakimliğine sevk edilen son 7 şüphelinin sorguları tamamlandı.

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Aktaş, Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile Hasan Sayın'ın "silahlı terör örgütüne üye olma", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "terörizmin finansmanının önlenmesi kanununa muhalefet" suçlarını işlediğine dair kuvvetli şüphe bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmalarına karar verdi.

Şüpheli Gökhan Özdemir'in adli kontrol hükümleri kapsamında serbest bırakılmasına hükmeden hakimlik, diğer şüpheliler Mehmet Apti Ulutürk ile Hüsamettin Ünal'ın da serbest bırakılmasını karara bağladı. Hakimlik, şüpheli Gökhan Özdemir'in yurt dışına çıkışına yasak getirdi.

Soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 39 oldu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 44 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye yönelik yürütülen soruşturmada, aralarında şirket yöneticilerinin de bulunduğu 120 kişi hakkında gözaltı kararı alınmış, şüphelilerden 102'si yakalanmıştı.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV