banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kurdaki yükseliş geçici

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, gündeme ilişkin sorularını yanıtlayarak, son dönemdeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

27 Ekim 2017 Cuma 11:18
Kurdaki yükseliş geçici
banner263
Kurdaki yükseliş geçici
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, gündeme ilişkin sorularını yanıtlayarak, son dönemdeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kurdaki yükselişin geçici olduğunu söyleyen Zeybekci "Türkiye’nin kamu ve özel tüm borçlarına bakıldığında sıfır problemi var. Kuru sadece spekülatif haberlere dayandırmak yanlış. Piyasalarda dünyada büyük bir hareketlenme var, dün sadece euro yüzde 1,5 değer kaybetti. Dünyaya bakınca bu ortamda Meksika'dan, Brezilya'dan, Güney Afrika'dan çok daha iyiyiz" dedi.
 
Aşırı değerli doların ABD ekonomisi için iyi ve sürdürülebilir olmadığını söyleyen Zeybekci, "Ülkemize güveniyoruz, büyüme rakamlarımız yüzde 6’nın üzerine gidecek. İhracat artışımız yüzde 11-12’in üzerinde. Turizmde yüzde 30 iyileşme var. Doğrudan yabancı sermaye girişi ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Kurdaki yükselişin geçici olduğunu hep beraber göreceğiz. Yıl sonunda Türkiye’nin rakamları parmakla gösterilen rakamlar olacak." diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV