banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

QATAR AIRWAYS 2014 SKYTRAX’DA ÜÇ ÖDÜL BİRDEN KAZANDI

Qatar Airways, her yıl verilen Skytrax Dünya Hava Yolu Şirketi Ödülleri kapsamında üç ödülü birden kucakladı.

20 Temmuz 2014 Pazar 10:21
QATAR AIRWAYS 2014 SKYTRAX’DA ÜÇ ÖDÜL BİRDEN KAZANDI
banner291
QATAR AIRWAYS 2014 SKYTRAX’DA ÜÇ ÖDÜL BİRDEN KAZANDI

Qatar Airways, her yıl verilen Skytrax Dünya Hava Yolu Şirketi Ödülleri kapsamında üç ödülü birden kucakladı.
Qatar Airways’in kazandığı Skytrax 2014 ödülleri arasında; art arda iki defa olmak üzere üç kez kazanılan “Dünyanın En İyi Business Class Hizmeti Ödülü”, sekizinci defa kazanılan “Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi Ödülü”, ve art arda iki defa kazanılan En İyi “Business Class Bekleme Salonu Ödülü” var.

Beylikdüzü Tabela Neon

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker, şirketin yolcularına en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmaya odaklandığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Skytrax tarafından verilen ödüllerle şirketimizin, çalışanlarımızın ve ürünlerimizin takdir edilmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Küresel hava yolu endüstrisinde en yüksek standartları oluşturmak için çabalıyoruz. Genç filomuz da gökyüzündeki en iyi beş yıldızlı hizmeti sunmamıza yardımcı oluyor.” 
Skytrax Dünya Hava Yolu Şirketi Ödülleri, 160 farklı ülkeden seyahat eden milyonlarca yolcuya yapılan anketlerle belirlendi.
17 yıldır faaliyet gösteren Katar Devleti’nin ulusal hava yolu şirketi Qatar Airways günümüzde 134 uçaktan oluşan modern filosu ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da 144 noktaya uçuşlar gerçekleştiriyor.


Hakkında: Qatar Airways, yalnızca 17 yıllık operasyon geçmişi ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik ve Amerika Kıtası üzerindeki 142 önemli iş ve dinlenme varış yerlerine 134 uçaklık modern bir filo ile hizmet vermektedir. 2013 yılında Qatar Airways on bir adet varış yerine hizmet vermeye başladı - Gassim (Suudi Arabistan), Najaf (Irak), Phnom Penh (Kamboçya), Chicago (ABD), Salalah (Oman), Basra (Irak), Süleymaniye (Irak), Chengdu (Çin), Addis Ababa (Etopya), Ta’if (Suudi Arabistan), Clark Manila Uluslararası Havalimanı (Filipinler) ve son olarak Hangzhou, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Sharjah ve Dubai World Central Önümüzdeki hafta ve aylarda bu ağ daha da büyüyerek, Larnaka, Güney Kıbrıs (29 Nisan), Philadelphia, Amerika Birleşik Devletleri (2 Nisan 2014), Sabiha Gökçen Havalimanı, Türkiye Cumhuriyeti (22 Mayıs 2014), Edinburgh, İskoçya (28 Mayıs 2014), Miami, Amerika Birleşik Devletleri (10 Haziran 2014) ve Haneda, Japonya (18 Haziran 2014) ve Dallas/Fort Worth, ABD (1 Temmuz 2014). 30 Ekim 2013 tarihinde, Qatar Airways birliğine katılarak, küresel bir havayolu birliğine katılan ilk en büyük Körfez taşıyıcı oldu; böylece günlük 14,000 varış yeri ile 150’den fazla ülkede yaklaşık binden fazla havalimanında müşterilerinin hizmet almasını sağlamaktadır. Ödüllü havayolu şirketi olan Qatar Airways, geçtiğimiz Haziran ayında Fransa’daki Paris Air Show’da yapılan yıllık Skytrax 2013 World Airline Ödüllerinde üç ödüle layık görüldü. Havayolu şirketi, Dünyanın En iyi Birinci Sınıfı, Dünyanın En iyi Birinci Sınıf Bekleme Salonu ve ikinci yılında tekrardan Orta Doğu’daki En İyi Havayolu Ekip Hizmeti ödüllerine layık görüldü. Ayrıca Birleşik Krallıktaki Business Traveller okuyucuları tarafından belirlenen En İyi Business Class ödülünü ve Business Traveller Asya Pasifik okuyucuları tarafından belirlenen Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi ödülünü aldı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV