banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Trafik sigortasında geçmişe dönük iade müjdesi

Zorunlu trafik sigortası primlerine Nisan ayından itibaren tavan fiyat uygulaması getirilmesi kararlaştırıldı.

21 Mart 2017 Salı 13:49
Trafik sigortasında geçmişe dönük iade müjdesi
banner263
Trafik sigortasında geçmişe dönük iade müjdesi

Beylikdüzü Tabela

Zorunlu trafik sigortası primlerine Nisan ayından itibaren tavan fiyat uygulaması getirilmesi kararlaştırıldı. Bu uygulama ile fiyatlarda yüzde 30'lara varan indirim bekleniyor. Üstelik daha önce ödenen fazla sigorta primlerinin de geri yatırılacağı söyleniyor.
 
Konuyu yorumlayan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu devletin fahiş fiyatlarla dönen sigorta piyasasına müdahale olarak gördüğünü söyledi. Tavan fiyat uygulaması getirerek Hazine Müsteşarlığı'nın sigortacılara ayar verdiğini söyleyen Ağaoğlu, ''Geçmişte yüksek prim ödeyenlerin yüzde 30 indirimi yapılarak paraları iade edilecek.'' dedi.
 
'Sigortacılar zararlarını sürücülere kesti' 
 
Sigorta şirketlerinin ağız birliği etmişcesine geçtiğimiz yüzde 105'lere varan zam yaptığına işaret eden Aydın Ağaoğlu, ''2015 yılında 350 liraya trafik sigortasını yaptırmış olan insanlar ortalama yüzde 105 artarak 710 lira ve daha yukarıda ücretlerle karşı karşıya kaldı. Bu noktada tüketicilerin feryatlarına karşılık sigorta sektöründeki şirket yetkilileri ve Sigorta Resürans Birliği açıklama yaptı. Açıklamada sigorta sektörünün trafik sigortalarında zarar ettiğini, bu nedenle de enflasyonun çok üzerinde fiyat uygulamak zorunda kaldıklarını söylediler. Zararlarının faturasını milyonlarca araç sürücüsüne kesmiş oldular'' şeklinde konuştu.

beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV