banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Zam geldi! Artık 3.416 TL olarak ödenecek

Zam geldi. Ödeme miktarı değişti. Artık 3 bin 416 lira ödeniyor. 700 bin kamu işçisine yapılan zam sonrası memurların gözü memur maaşlarına yapılacak zamma çevrildi.

12 Ağustos 2021 Perşembe 15:18
Zam geldi! Artık 3.416 TL olarak ödenecek
banner263
Zam geldi! Artık 3.416 TL olarak ödenecek

Zam geldi. Ödeme miktarı değişti. Artık 3 bin 416 lira ödeniyor. 700 bin kamu işçisine yapılan zam sonrası memurların gözü memur maaşlarına yapılacak zamma çevrildi. Maaşlara gelen zamlar aynı zamanda diğer ödeme kalemlerinin de yükselmesini sağlıyor. Memurları çok yakından ilgilendiren bir ödeme kaleminde de bu yıl artış oldu. Memura verilecek ödül tutarı 3.416 TL'ye yükseltildi.

Büyükçekmece Davetiye

Zam yapıldı. 3 bin 416 TL'ye çıkarıldı. Çalışanların maaşlarına yapılan zam diğer ücretlere de yansıyor. Pek çok kişi devlet kurumlarında çalışarak düzenli bir gelire sahip olmak istiyor. Binlerce memur ve memur olmak isteyenleri düşününce kamu çalışanlarını ilgilendiren konuların merakla takip edildiğini görmek mümkün. Memurlar ile ilgili merak edilen konulardan biri memurların para ödülü alıp almadığı ve ne kadar para ödülü alabileceği. 
MEMURLAR PARA ÖDÜLÜ ALIR MI?

Memurlar para ödülü alabiliyorlar. Özverili çalışan ve üstün başarı gösteren devlet memurları ödül alma hakkı kazanıyor. Yoğun gayret gösteren memurlara ödül verilerek başarıları takdir ediliyor. 

MEMURLAR NE KADAR PARA ÖDÜLÜ ALABİLİYOR?

Memura yapılacak ödülde esas alınan unsur üstün başarı belgesidir. Üstün başarı belgesi verilenlere, merkezde bağlı veya ilgili bakan ve illerde valiler tarafından uygun görülmesi halinde en yüksek devlet memuru aylığının (ek gösterge dahil) % 200’üne kadar ödül verilebiliyor. Bu tutar ise 9500*0,165786* % 200 = 3.416,14 TL’dir. Ancak, yapılacak bu ödeme maksimum tutar olup, kurumlar bu ödemenin üstünde ödeme yapamazlarken altında ödeme yapabiliyorlar. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV