banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Başkan dede

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından çocuğu olmayan çiftler için 9 yıl önce başlatılan 'Tüp bebek tedavi hizmeti ile çocuğu olmayan ailelerin yüzü güldü

24 Ekim 2016 Pazartesi 02:40
Başkan dede
banner304
Başkan dede

Tabela


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından çocuğu olmayan çiftler için 9 yıl önce başlatılan 'Tüp bebek tedavi hizmeti ile çocuğu olmayan ailelerin yüzü güldü. Yıllarca çocuk hasreti çeken aileler, belediyenin bu hizmeti ile evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye'de ilk tüp bebek hizmeti vermeye başlayan belediye olan Esenyurt Belediyesi'nin Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne ilçede ikamet eden resmi nikâhlı, SGK hakkı bulunmayan ve çocuğu olmayan bin 7 çift başvurdu. Bunlardan 528'inin ön muayenesi yapılırken 335'inin ise tedavisi yaptırıldı. Bugüne kadar başarı ile sonuçlanan tedaviler ile 75 bebek dünyaya geldi. Tedavi sonucu hamilelik durumu olan 10 anne adayı ise bu mutluluğu yaşamak için gün sayıyor. Dünyaya gelen bebekler ile bağını hiç koparmayan Kadıoğlu, 1'inci yaşını dolduran çocuklarla doğum günü partisi yapmayı da ihmal etmiyor. 9 yıl önce dünyaya gelen tüp bebeklerden 10'u ise bugün birinci ve ikinci sınıflarda okuyor. Okula giden çocuklar da başarılarını başkanla paylaşıyor.
Başkan Necmi Kadıoğlu tüp bebek tedavisiyle doğan çocuklarla sık sık sohbet ediyor, okula başlayanların karnelerine bakıyor ve onlara hediyeler dağıtıyor.

İNSAN ODAKLI PROJELER...
Kadıoğlu, "Görev yaptığım sürede bugüne kadar geliştirdiğimiz sosyal projelerin hepsi insan odaklıdır. Bu proje de tamamen insanlarımıza hizmet projesidir. Çocuğu olmayan çiftlerin içinde aile huzurunun bozularak dağılma, boşanma aşamasında olanlar vardı. Fakat tüp bebek tedavisi olarak çocuk sahibi olunca mutlu aileler oluştu. Bu da bizleri son derce mutlu etmektedir" dedi.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV