banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Esenyurt'ta doğalgaz patlaması!

Esenyurt'ta akşam saatlerinde 4 katlı binanın 3'üncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 22:12
Esenyurt'ta doğalgaz patlaması!
banner229
Esenyurt'ta doğalgaz patlaması! İşte dehşete düşüren patlama anı...
Esenyurt'ta akşam saatlerinde 4 katlı binanın 3'üncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen patlamanın etkisiyle dairenin duvarları yıkıldı, camları parçalandı. O sırada evde bulunan 33 yaşındaki İbrahim Tektaş isimli vatandaş yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalesi yapılan Tektaş, hastaneye kaldırıldı. Patlamanın etkisiyle sokağa düşen cam ve taş parçaları saniye saniye kameraya yansıdır.

ESENYURT TABELA

Korkunç olay, saat 18.00 sıralarında, Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın 3'üncü katında meydana geldi.

BİNANIN ÖNÜNDE KİMSENİN OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Dairenin doğalgaz tesisatı henüz bilinmeyen nedenle büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle dairenin duvarının bir kısmı, camlarla birlikte parçalanarak aşağı düştü. O sırada evde bulunan daire sahibi 33 yaşındaki İbrahim Tektaş ağır yaralandı.
Yaralı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Patlama sonrası, olay yeri ve çevresi adeta savaş alanına dönüştü. Patlama anında, kimsenin binanın önünden geçmemesi, daha büyük faciayı önlemiş oldu.

PATLAMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Patlama anı, çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, dairenin camları ve beton duvar, patlamanın etkisiyle parçalanarak yere düşüyor. Bu sırada, yoldan geçen bir servis aracı son anda duruyor. Polis ekipleri patlama nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Beylikdüzü Tabela


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV