banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

GÜNLÜK KİRALANAN DAİREDE KARDEŞ CİNAYETİ

Esenyurt'ta günlük ve saatlik kiralandığı bir dairede tartışan iki kardeşten Davut Gökdağ, ağabeyi Serkan Gökdağ'ı silahla vurarak öldürdü.

09 Aralık 2020 Çarşamba 12:42
GÜNLÜK KİRALANAN DAİREDE KARDEŞ CİNAYETİ
banner311
GÜNLÜK KİRALANAN DAİREDE KARDEŞ CİNAYETİ

Esenyurt'ta günlük ve saatlik kiralandığı bir dairede tartışan iki kardeşten Davut Gökdağ, ağabeyi Serkan Gökdağ'ı silahla vurarak öldürdü.


TABELA

Olay, Pazartesi günü saat 23.45 sıralarında Üçevler Mahallesi 900. Sokak'ta günlük ve saatlik olarak kiralandığı öğrenilen dairede yaşandı. İddiaya göre, Serkan Gökdağ (22), kız arkadaşı I.Y., Serkan Gökdağ'ın kardeşi Davut Gökdağ (16) ve amcaoğulları Metin A. kiraladıkları daireye geldi. 4 kişi henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Davut Gökdağ yanında bulunan silahla abisine ateş etti. Silah sesini duyanlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan Serkan Gökdağ'ın hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi. Dairede bulunan I.Y., Davut Gökdağ ve Metin A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Serkan Gökdağ'ın kız arkadaşı I.Y. emniyetteki ifadesinde cinayeti Davut Gökdağ'ın işlediğini söyledi. 3 kişi ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan Davut Gökdağ tutuklanırken, diğer iki kişi serbest bırakıldı.

Mahalle sakini Yavuz Sönmez, "Biz hiçbir şey görmedik ama o akşam polis memurları geldi cinayet olduğunu duyduk. 3. katta mutfakta cinayet işlenmiş. Biz o akşam silah sesi duymadık. Bu mahallede sürekli ses var zaten biz silah sesine alıştık. Silah sesi bize geliyor biz eğlence diye biliyoruz. Her akşam oluyor bu bina cinayet binası oldu." diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV