banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Gazi ve Ailelerine Saldıran Dengesizler

14 Kasım 2017, 22:48
Gazi ve Ailelerine Saldıran Dengesizler
Müslüm SÖYLER
Gazi ve Ailelerine Saldıran Dengesizler

Maalesef ki, ne maalesef…!

Aslında bu tür vakalar her gün trafikte var olan görüntüler. Trafikte o kadar çok maganda ve ahlaksızlığı dibe vurmuş çirkefler var ki, yaz yaz bitmez onların vukuatları.
Bazen önünüze yan camdan zıkkımlandıkları maddelerin artıklarını atarlar, bazen kokmuş ayaklarını camdan sarkıtırlar bazen de keyfe keder yoldan geçen insanlara musallat olurlar.
Ha birde bu densizler kedi köpek ezmede de sınır tanımazlar.
Dedik ya bunlar trafiğin ahlaksız çirkefleri..
Kafalarına koydukları iğrenç senaryoları uygulamaya koyduklarında karşılarındaki hedefte kim var yok umurlarında olmaz. 7’den 77’ye onların genel muhatapları çünkü.
Bunun en bariz örneğini en yakın zamanda gördük. Gazilerimize Ankara’da yapılan o çirkin muameleyi tüm dünya izledi. Allah aşkına bu zibidileri içeri alıp dışarı çıkarmak acaba neyin nesi. Bu tür asalak ve çirkeflere haddini bildirecek bir yasa ve kanun yok mu ?
Şayet ki yoksa ! Bunun hesabını kim soracak söyler misiniz ?
İki gazi aileleri ve küçücük masum çocuk başkentin göbeğinde şehir magandalarının saldırısına uğruyorlar…
1 çocuk 6 kişi dengesiz ve ahlaksız, şerefsiz 6 ''kişi'' bile diyemeyeceğim mahlukatların saldırısına uğruyor. Çaresiz gazi ve aileleri acaba ''uğruna'' bacaklarını verdikleri devletin çaresiz yasalarının arasında ezilmeye mahkum mu olacaklar.
Bir şey ellerinden gelmezse kısasa kısas uygulansın ve bu şerefsizler gazilerimiz tarafından eşşek sudan gelinceye kadar dövülsün…

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV