banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

2 polisin şehit edilmesini PKK üstlendi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde görevli polis memurları Feyyaz Yumuşak ile Okan Acar, birlikte kaldıkları evde başlarından kurşunlanarak öldürüldü.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:16
2 polisin şehit edilmesini PKK üstlendi
banner265
2 polisin şehit edilmesini PKK üstlendi
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde görevli polis memurları Feyyaz Yumuşak ile Okan Acar, birlikte kaldıkları evde başlarından kurşunlanarak öldürüldü.

Reuters'in haberine göre olayın sorumluluğunu PKK internet sitesinden üstlendi. Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polis 25 yaşındaki Okan Acar ile Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli 24 yaşındaki Feyyaz Yumuşak, bu sabah görevlerine gitmedi.

Cep telefonlarının da yanıt vermemesi üzerine mesai arkadaşları, iki polisin Kepez Mahallesi TOKİ Konutları'nda ortak kiraladıkları daireye gidince korkunç gerçekle karşılaştı. Kaldıkları iki ayrı odada başlarına tabancayla birer
el ateş edilerek öldürülen Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar'ın cesetleri yataklarında kanlar içinde bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de haber üzerine ilçeye gitti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bir daire dışında binadaki diğer dairelerde oturanların tamamının tatilde olduğu belirlendi. Binada oturan ailenin de silah sesini duymaması, çifte cinayetin susturuculu silahla işlendiğini gündeme getirdi. Daire kapısında herhangi bir zorlama olmaması, önce polislerden birinin arkadaşını öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. Ancak olayda kullanılan silahın evde bulunmaması üzerine, çifte cinayeti üçüncü bir kişinin işlediği ve bu kişinin de tanıdık olduğu ihtimalini güçlendirdi. Savcılık polislerin cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı.

Yetkililer, yapılacak otopsinin ardından polis Feyyaz Yumuşak'ın cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi Niğde'ye, Okan Acar'ın cenazesinin de Kırşehir'e gönderileceğini söyledi.

EVDE KALAN 3. POLİSİN NEREDE OLDUĞU BİLİNMİYOR

Öte yandan, evde 3 polis arkadaşın ikamet ettiği belirtilirken, 3. polisin ise nerede olduğu henüz öğrenilemedi. Polislerin hayatını kaybettiği binanın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

OLAYI PKK ÜSTLENDİ

PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fıratnews'in haberine göre, saldırının sorumluluğunu PKK üstlendi. HPG'nin sitesinde yer alan açıklamada, Suruç saldırısının intikamının alınması için bu eylemin gerçekleştirildiği belirtildi.

Reuters, HPG açıklamasını son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

Sitede yer alan açıklamada, öldürülen polislerin Ceylanpınar’da İŞİD çeteleriyle işbirliği içinde oldukları da iddia edildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA: KAPIDA ZORLAMA YOK

Şanlıurfa Valiliği tarafından bir yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada polis memurlarının kaldığı evin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilemediği vurgulandı. Valiliğin açıklaması şöyle:

"Bugün saat 10 civarında Ceylanpınar İlçesi Bahçelievler mevkiinde 2 polis memurumuz ikamet ettikleri evde ölü olarak bulunmuştur. Biri Terörle Mücadele Şubesi diğeri Çevik Kuvvette görevli olan polislerimizin evlerinin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmemiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik savcılık ve güvenlik güçlerimizin incelemeleri devam etmektedir."

Polis Okan Acar'ın Niğde'deki evine ateş düştü

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde kaldıkları evde cesetleri bulunan iki polisten Okan Acar'ın Niğde'deki baba evine ateş düştü.

Niğde merkez Selçuk Mahallesi Taşkın Sokak Mandacılar Sitesi'nde oturan Suruç Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 24 yaşındaki Okan Acar'ın annesi Zehra Acar'a acı haberi, eve gelen polis amirleri verdi. Acar'ın babası Mehmet'in geçen yıl kanser hastalığından hayatını kaybettiği öğrenilirken acı haberle şoke olan Zehra Acar, duyduklarına inanmayıp Niğde Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Burada üst düzey müdürlerin makamına çıkan Acar, oğlunun öldüğünün gerçek olup olmadığını sordu. Acar, olayın doğru olduğunu söyleyen polisler tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

İki erkek kardeşi daha olduğu belirtilen Okan Acar'ın Ceylanpınar'ın ilk görev yeri olduğunu söyleyen yakınları, ölüm nedeni hakkında henüz kendilerine bir bilgi gelmediğini anlattı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV