banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı böyle kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülkemizin tüm kentlerinde coşkuyla kutlandı. İşte farklı illerdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından kareler!

30 Ekim 2015 Cuma 02:45
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı böyle kutlandı
banner312
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı böyle kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülkemizin tüm kentlerinde coşkuyla kutlandı. İşte farklı illerdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından kareler!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla Vatan Caddesi'nde resmi geçit töreni düzenlendi.

Tören, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 1'inci Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın araç üzerinden halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği kutlama mesajı okundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te tören düzenlendi.
Van'da Valilik binası önünde düzenlenen törende, Vali İbrahim Taşyapan ve Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Temel, askeri araçla Cumhuriyet Caddesi'ndeki halkın bayramını kutladı.



Trabzon, Rize, Giresun, Artvin, Bayburt, Ordu ve Gümüşhane'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı.
Trabzon Cumhuriyet Meydanı'nda organize edilen törende, Vali Abdil Celil Öz, İl Jandarma Komutanı Albay Okşin Akşit ve Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.



Cumhuriyet Bayramı, Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da düzenlenen törenlerle kutlandı.
Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Vali Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya ile, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Cumhuriyetin kuruluşunun 92'nci yıl dönümü, Sivas, Niğde ve Kırşehir'de düzenlenen törenlerle kutlandı.
Sivas Valisi Alim Barut, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunmasının ardından yaptığı konuşmada, Cumhuriyet rejimine ulaşılmasının ve yaşatılmasının kolay olmadığını söyledi.



Konya, Aksaray, Karaman ve Afyonkarahisar'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.
Konya'daki kutlama programı, Valilik binasında gerçekleştirilen törenle başladı. Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar ile protokol üyelerinin bayramını tebrik etti.



Cumhuriyet Bayramı, Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Bilecik ve Yalova'da törenlerle kutlandı.
Bursa'da, Işıklar Askeri Hava Lisesi'ndeki tören, Vali Münir Karaloğlu, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından katılımcıların bayramının kutlanmasıyla başladı.



Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Malatya, Adıyaman ve Kilis'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı.
Valilikte başlayan kutlamalar kapsamında Vali Ali Yerlikaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tebrikleri kabul etti.



Kayseri, Yozgat, Nevşehir ve Kırıkkale'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.
Kayseri'de valilik makamındaki tebrik programıyla başlayan tören, Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti.



29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Manisa, Uşak ve Aydın'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Manisa'da, Vali Erdoğan Bektaş'ın makamında tebrikleri kabulünün ardından etkinlikler Hükümet Konağı önünde devam etti.



Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla Samsun, Çorum, Tokat, Kastamonu, Sinop, Amasya ve Çankırı'da tören düzenlendi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Batıpark Atlı Spor Tesisleri'nde düzenlenen kutlama programı, Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın askeri araçla vatandaşların bayramını tebrik etmesiyle başladı.



29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de kutlama programı düzenlendi.
Adana Valisi Mustafa Büyük, Uğur Mumcu Meydanı'ndaki törende, 6. Mekanize Piyade Garnizon ve Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile vatandaşları selamladı.



Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. kuruluş yıl dönümü Sakarya, Kocaeli, Karabük, Düzce, Bolu, Zonguldak ve Bartın'da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Sakarya'da Kent Meydanı'ndaki törende, Vali Hüseyin Avni Coş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, askeri araca binerek halkı selamladı.

seo, web tasarım, seo yazılım,


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV