banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

31 ilde Cemaate operasyon; Yeni Şafak adresleri verdi

Başbakan Erdoğan'ın 'inlerine gireceğiz' açıklamasının ardından Cemaate operasyon için düğmeye basıldı. 31 ilde operasyon yapılacak.

11 Nisan 2014 Cuma 09:42
31 ilde Cemaate operasyon; Yeni Şafak adresleri verdi
banner266
31 ilde Cemaate operasyon; Yeni Şafak adresleri verdi
Başbakan Erdoğan'ın 'inlerine gireceğiz' açıklamasının ardından Cemaate operasyon için düğmeye basıldı. 31 ilde operasyon yapılacak.

Beylikdüzü Web Tasarım

Hükümete yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak Gazetesi, "31 şehirde operasyon" manşetiyle Cemaat'e yeni operasyonlar geleceğinin sinyali verdi.

31 il ve ilçede bürokratlar ile kritik askeri yetkililerin dinlendiği iddiasında bulunan gazeteye göre,Kırklareli, Erzincan, Mersin, Konya ve Trabzon'da yeni operasyonlar için düğmeye basılacak.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Adana'da başlayan 'Paralel Yapı' operasyonu genişleyecek. Yasa dışı dinleme faaliyetlerini incelemeye alan istihbarat birimleri, yurt genelinde
31 merkezde sahte isimlerle açılmış dosyalar üzerinden yapılan izlemelerin peşinde.
10 İLDE OPERASYON OLACAK

Kaynaklar, önümüzdeki günlerde Ankara, İstanbul, Kırklareli,Çorlu, Erzincan, Mersin, Konya, Kilis, Kırklareli ve Trabzon'da da yeni operasyonlann başlatılabileceği sinyalini verdi. Hazırlığı yapılan operasyonlarda asıl amacın, 'dinlemeleri koordine eden şebekenin üst yönetimini ele geçirmek' olduğu ifade ediliyor. Gözaltına alınacak yeni isimlerle paralel oluşumun hiyerarşik örgütlenme yapısı hedef alınacak.

Bu illerdeki baskınlarla elde edilecek bilgiler doğrultusunda operasyonlar genişleyecek.
PARALEL ÖRGÜT ABİLERİ

Usulsüz dinlemelerin, Emniyet içinde farklı birimlerde görev yapan 'paralel örgüt abileri' tarafından koordine edildiği belirlendi.

Güvenlik birimlerinin işini zorlaştıran ana unsur ise dinleme kayıtlarının harddisklere aktarıldıktan sonra silinmiş olması. 'Tape' kayıtlarının -klasör başlıklarında numaralan varken- silinmiş olması, kurum içinden yüklü miktarda dosyanın çalındıktan sonra yok edildiğini ortaya koyuyor. Kurum arşivlerinden silinen kayıtların çeşitli yöntemlerle şebeke tarafından ABD'ye taşındığı geçtiğimiz günlerde belirlenmişti."



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV