banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

9'u 5 geçeTürkiye'de hayat durdu

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılında saatler 09.05'i gösterdiğinde Türkiye'de hayat durdu.

10 Kasım 2015 Salı 10:05
9'u 5 geçeTürkiye'de hayat durdu
banner263
9'u 5 geçeTürkiye'de hayat durdu
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılında saatler 09.05'i gösterdiğinde Türkiye'de hayat durdu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılında saatler 09.05'i gösterdiğinde Türkiye'de hayat durdu.

Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05'te çalan sirenlerle birlikte sürücüler araçlarından inerek, yayalar ise oldukları yerde durarak saygı duruşuna geçti.

Google'dan 10 Kasım için jest

İnternet devi Google, Mustafa Kemal Atatürk'ü unutmadı ve logosunun hemen altına karanfil yerleştirerek jest yaptı.



Önemli günlerde doodle'ını değiştiren ve
sanatsal doodle'ları kullanıcılar tarafından da büyük ilgi gören Google, Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için de logosunun altına bir karanfil yerleştirdi.

E-5'TE HAYAT DURDU

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 77'nci yıldönümünde saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla E-5 Karayolu'nda sürücüler trafiği durdurarak saygı duruşunda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için saatlerin 09.05'i gösterdiği sırada çok sayıda araç sürücüsü E-5 Karayolu'nda sirenlerin duyulmasıyla trafiği durdurarak korna çalmaya başladı. Sürücüler araçlarından inerek, saygı duruşunda bulundu. Bazı vatandaşların da metrobüs duraklarında saygı duruşunda bulunduğu gözlendi.

Saygı duruşunda bulunan sürücüler ve vatandaşlar daha sonra yollarına devam etti.

ATATÜRK BULVARI'NDA HAYAT DURDU

Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata veda ettiği 10 Kasım'da saatler 09.05'i gösterdiği anlarda Türkiye'nin hemen her yerinde hayat durdu. Ankara'daki Atatürk Bulvarı'nda Atatürk'ü anmak için saatlerin 09.05'i gösterdiği sırada çok sayıda araç, yol üzerinde bir anda durarak korna çalmaya başladı. Araçlarından inen sürücüler ve o sırada yolda yürüyen kişiler, Atatürk'ün hayata veda ettiği saatte 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Atatürk Bulvarı'ndaki görevli güvenlik güçlerinin de karşılıklı saygı duruşunda bulunması dikkat çekti. Saygı duruşunda bulunan araç sürücüleri ve vatandaşlar daha sonra yollarına devam etti.

seo, web tasarım, seo yazılım,

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV