banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

ABD Başkonsolosluğu'na vize için gidenlere bu kağıt veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Türkiye'den yapılan vize işlemlerini askıya almasının ardından bugün İstanbul Başkonsolosluğu'na gelenler geri dönmek zorunda kaldı.

10 Ekim 2017 Salı 11:49
ABD Başkonsolosluğu'na vize için gidenlere bu kağıt veriliyor
banner264
ABD Başkonsolosluğu'na vize için gidenlere bu kağıt veriliyor

Beylikdüzü Tabela


Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Türkiye'den yapılan vize işlemlerini askıya almasının ardından bugün İstanbul Başkonsolosluğu'na gelenler geri dönmek zorunda kaldı. Vize randevusu olanlar içeri alınmazken, ellerine iletişim bilgilerinin olduğu kağıt verildi.
ABD'nin Türkiye'den yapılan vize işlemlerini askıya alması nedeniyle vize randevusu olanlar başkonsolosluktan geri dönmek zorunda kaldı. Sabah saatlerinde daha önceden verilen vize randevu saatinde İstanbul Başkonsolosluğu'na gelenler içeri alınmazken, ellerine iletişim bilgilerinin olduğu bir kağıt verildi. Bu kağıtta "sorularınızı internet ve telefon yoluyla bilgi alabilirsiniz" dendi.
"BURSA'DAN GELDİM. ELİMİZE BU KAĞIDI VERDİLER"

Bursa'dan geldiğini belirten Ömer Yavuz "Randevum için Bursa'dan geldim. Saat 08.30'da 

randevum vardı. İptal olduğunu söylediler. Bize bu kağıdı verdiler. Buradaki telefon numarasını arayarak bilgi almamızı ilettiler. Yazan numarayı defalarca aramama rağmen bilgi alamadım. Büyük ihtimalle geri döneceğim" dedi.

"KAFEDE OTURDUK BİR ÇAĞRI, BİR HABER BEKLİYORUZ"

Randevu saatini bekleyen Aynur Akbaş "Bizde geldik. Randevu saatimizi bekliyoruz. Kafede oturduk bir çağrı, bir haber bekliyoruz. Randevumun iptal olduğuna dair bir bilgi ve mail gelmedi. En azından şansımızı denemek istiyoruz. Onun için buradayız" diye konuştu.

"MAĞDUR OLDUK. NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUZ"

Mağdur olduğunu belirten Ali Güney "Ben daha önce 4 Ekim'e randevu almıştım. Güvenlik nedeniyle 10 Ekim 09.00'a randevu verildi. Güvenliğe geldim. Bize kesinlikle bir bilgi verilmiyor. Sadece elimize şöyle bir broşür tutuşturdular. Buradaki telefon numarasından ulaşın diye. Numarayı arıyoruz ama açan yok. Kimseye de ulaşamıyoruz. Şuan burada bekliyoruz. Kardeşim orada, kuzenlerim orada. Şuan mağduruz ve bekliyoruz. Çalıştığım kurumdan 2-3 saat izin alarak geldim. Bir daha izin alacağımı zannetmiyorum. Onun için kafede bekliyorum. Zor durumdayım. Nasıl olacak bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Randevusu olanların, başkonsolosluk çevresindeki vize evrak işlerine yardımcı olan iş yerlerinde bekleyişi sürüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV