banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Adana'daki 7 polise kamu davası

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, yasa dışı dinlemeyle ilgili 7 polise kamu davası açıldığını bildirdi.

21 Nisan 2014 Pazartesi 17:56
Adana'daki 7 polise kamu davası
banner265
Adana'daki 7 polise kamu davası
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, yasa dışı dinlemeyle ilgili 7 polise kamu davası açıldığını bildirdi.
seo yazılım
Adana’da yasa dışı dinleme iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, bir hakim ve savcının dinlenmesiyle ilgili olarak tutuklanıp 5 gün sonra tahliye edilen biri emekli 9 polis hakkında dava açıldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, ’yasa dışı’ dinleme iddialarıyla ilgili Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı S.K. ve Adana Cumhuriyet Savcısı Ş.U.’nun yasa dışı dinlenmesi ile ilgili soruşturmanın tamamlandığı bildirildi. Bu kapsamda
daha önce tutuklanan ve yapılan itiraz üzerine serbest bırakılan Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksek Okulu’na Öğretmen Müdür Yardımcısı olan Emniyet Müdürü eski Yardımcısı İ.B. ve Evrak Arşiv Şube Müdürü E.Y. ile Emniyet Amiri A.A., 100’üncü Yıl Polis Merkez Amirliği’nde Grup Amiri Komiser F.M., polis memurları H.S., A.Ş., R.K., M.A., emekli başpolis A.K. hakkında dava açıldığı bildirildi.

Polislerin, ’İştirak halinde kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği’, ’İftira’ , ’Suç uydurma’, ’Haberleşmenin gizliliğini ihlal’, ’Kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması’, ’Özel hayatın gizliliğini ihlal’ ve ’Kişisel verilerin kaydedilmesi’ suçlarından cezalandırılması istendi. Tutuksuz polislerin önümüzdeki günlerde 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına başlanacak.

Açıklama ayrıca, Adana’da bazı kamu görevlilerinin, bir kısım hakim, Cumhuriyet savcısı ve zabıt katibi ile adliye personelinin yasa dışı dinlendiğine ilişkin yapılan suç duyuruları üzerine başlatılan soruşturmaların devam ettiği bildirildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV