banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Adliyede isyan

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda adliyeyi terk etmeye çalışan şüpheli polislerle, görevli polisler arasında arbede yaşanıyor.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 16:23
Adliyede isyan
banner266
Adliyede isyan

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda adliyeyi terk etmeye çalışan şüpheli polislerle, görevli polisler arasında arbede yaşanıyor.

SEO

GÖZALTI süreleri saat 01.30’da dolmasına rağmen halen mahkeme işlemleri için İstanbul Adalet Sarayı’ndan tutulan 49 polis, “Bizi artık burada tutamazsınız” diyerek adliyeden çıkmak istedi. Kendilerine nezaret eden meslektaşlarının engelleme çabalarına rağmen adliyenin giriş kapısına kadar gelen polislerin karşısına burada çevik kuvvet polisleri çıktı. 49 polis burada oturma eylemine başladı. Çevik kuvvet polisleri de etraflarını sardı.

12 KİŞİYE TUTUKLAMA

22 Temmuz Operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen 17 kişiden aralarında İstanbul İstihbarat eski Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanırken 5'i serbest bırakıldı. 49 kişinin ise mahkeme sorgusu devam ediyor. Yılmazer ve Demirhan'ın "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "Resmi belgede sahtecilik ve kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kayıt etme" suçlamalarından tutuklanmalarına karar verildi.

Zanlıları taşıyan araç 14.00 sıralarında Metris cezaevine giriş yaptı. Tutuklu polislerden birinin camdan başını uzatarak "Ben allaha tapıyorum, firavuna tapmıyorum" diye bağırdı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV