banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

AK Parti kampta, otel Beyaz Saray gibi korunuyor

AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, bu yıl ilk kez Afyonkarahisar'da yapılıyor. Toplantı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak.

10 Mayıs 2014 Cumartesi 11:19
AK Parti kampta, otel Beyaz Saray gibi korunuyor
banner312
AK Parti kampta, otel Beyaz Saray gibi korunuyor
AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, bu yıl ilk kez Afyonkarahisar'da yapılıyor. Toplantı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak.

Tabela Neon

Toplantının gerçekleştirileceği NG Güral Termal Otel'e dün akşam saatlerinde, Ak Parti'nin yetkili organlarının üyeleri ve milletvekillerinin girişleri başladı. Ak Partililerin girişleri gece boyu devam ederken, Başbakan Erdoğan'ın ise otele bugün geleceği öğrenildi.

Erdoğan'ın konuşması ile başlayacak toplantıda 30 Mart mahalli idareler seçimlerinin sonuçlarının analizi için hazırlanan raporlar ile Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin partinin stratejik planı ele alınacak ve gelecek seçimlere dair sunumlar yapılacak.
Bazı bakanların da çalışmalarına dair bilgi aktaracağı toplantı, Başbakan Erdoğan'ın pazar günü yapacağı konuşmayla sona erecek.

Başbakan Erdoğan'ın açılış ve kapanış konuşmaları haricinde basına kapalı gerçekleştirilecek toplantılar için emniyet güçlerinin ortam dinlemeleri ilişkin önlem aldığı belirtildi. Bu çerçevede otelde "Böcek" diye tabir edilen dinleme cihazlarına ilişkin aramalar yapıldığı öğrenildi. Otelin girişlerine hassasiyeti artırılmış X-Ray cihazları yerleştirilirken, sivil savunma ekiplerince binada kimyasal tehlikelere karşı hava ölçümleri yapıldı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı toplantıları takip edecek gazeteciler için, daha önce Kızılcahamam'da yapılanlarda olduğu gibi otelin giriş kapısının önünde basın merkezi oluşturuldu.

OTOMOBİLLERİ POLİSLER KARŞILIYOR

Toplantının gerçekleşeceği otelin bir cephesine AK Parti bayrağı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı bez afişler asılırken, onun hemen yanında Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk posteri yer alıyor. Bölgeye gelen her otomobili polisler karşılıyor ve gitmek istedikleri noktaya göre yol tarif ediliyor. Bununla birlikte bölgede, özellikle toplantının yapılacağı NG Güral Termal Otel’i gören diğer otellere de Başbakan Erdoğan afişi ve AK Parti bayrakları asıldı. Ak Parti’nin Afyonkarahisar kampını takip etmek isteyen basın mensupları için de oteli tam karşıdan gören noktaya basın merkezi kuruldu.

BAKAN EROĞLU İNCELEME YAPTI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile birlikte saat 10.00 sıralarında toplantının yapılacağı otele gelerek, hazırlıkları inceledi. Otelde yaklaşık 1 saat akalan bakan Eroğlu, ardından Cuma namazı için kent merkezindeki İmaret Camii’ne gitti.

Sağanak yağmurun etkili olduğu Afyonkarahisar’da, AK Parti kurucu üyeleri, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri ve milletvekillerinin çağrılı olduğu kampa girişler de yavaş yavaş başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ise kampın ikinci günü Cumartesi sabah saatlerinde kampa katılması bekleniyor. Açılış konuşmasını 10 Mayıs Cumartesi günü saat 11.30’da yapacak Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kapanış konuşmasını ise pazar günü saat 15.30’da yapacak. Toplantı, Başbakan Erdoğan’ın yapacağı açılış ve kapanış konuşması hariç basına kapalı gerçekleştirilecek.

TOPLANTI KONULARI

Kampta, 30 Mart yerel seçim sonuçları ile cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 2015 yılında yapılacak genel seçimlere ilişkin sunumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop yapacak. 17 ve 25 Aralık sonrası yaşananlarla, çözüm sürecine ilişkin gelişmeleri İçişleri Bakanı Efkan Ala değerlendirecek. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise Fethullah Gülen’in iadesi ile ilgili gelişmeleri aktaracak, kamuoyunun yakından takip ettiği Balyoz ve Ergenekon davalarına ilişkin son durum hakkında da bilgi verecek.
BAKAN YARDIMCISI KALP KRİZİ GEÇİRDİ

AK Parti’nin İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın düzenlendiği NG Güral Termal Otel’de konaklayan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in sabah saatlerinde kalp krizi geçirdiği kaydedildi.

Olayı fark eden milletvekillerinin habervermesiyle sağlık görevlileri Metin’e hemen müdahale etti.

İlk müdahalesi Ak Parti’nin doktor milletvekilleri ve sağlık görevlileri tarafından yapılan Metin, ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Metin’e anjiyo yapılacak.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV