banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

AK Partili eski vekile FETÖ'den gözaltı

AK Parti'nin 24. dönem Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında örgüt üyesi olmak suçlamasıyla sabah saatlerinde gözaltına alındı.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 10:51
AK Partili eski vekile FETÖ'den gözaltı
banner304
AK Partili eski vekile FETÖ'den gözaltı

DHA'nın son dakika haberine göre; AK Parti'nin 24. dönem Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında örgüt üyesi olmak suçlamasıyla sabah saatlerinde gözaltına alındı. 15 Temmuz darbe girişimi ile anayasal düzeni değiştirmek ve bu terör örgütüne üyelik suçlarından, örgüte yönelik yapılan soruşturma kapsamında, bugün gözaltına alınan Ahmet Tevfik Uzun hakkındaki arama ve el koyma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Beylikdüzü Tabela

AK Parti'nin 24. dönem Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, FETÖ/PDY operasyonu kapsamıda örgüt üyesi olmak suçlamasıyla sabah saatlerinde gözaltına alındı.

İHA'nın haberine göre ise; Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarınca yapılan hain kalkışma teşebbüsü ile anayasal düzeni değiştirmek ve bu terör örgütüne üyelik suçlarından, örgüte yönelik yapılan soruşturma kapsamında, bugün sabah 24. dönem
AK Parti Mersin Milletvekili olarak görev yapan Ahmet Tevfik Uzun gözaltına alındı.

Uzun hakkındaki arama ve el koyma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

AHMET TEVFİK UZUN KİMDİR?

Ahmet Tevfik Uzun 15 Haziran 1968'te Mersin Tarsus'ta doğdu. Babasının adı Osman, annesinin adı Ayşe'dir.

Eczacı'dır ve İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni bitirmiştir. Bir süre boyunca serbest eczacı olarak çalışan Ahmet Tevfik Uzun, aynı zamanda bir dönem Mersin İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapmıştır. Orta düzeyde İngilizce bilen Uzun, evli ve 4 çocuk babasıdır.


tabela


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV