banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Akın İpek'in annesi Melek İpek'ten flaş açıklama: Bir numaralı teröristtir

FETÖ/PDY örgütü içinde kadın kollarında aktif olarak görev yapan ve FETÖ mensuplarının 'Melek Anne' olarak tanımladığı Melek İpek, 'Fetullah Gülen benim için de bir numaralı teröristtir' ifadelerini kullandı.

21 Haziran 2017 Çarşamba 11:41
Akın İpek'in annesi Melek İpek'ten flaş açıklama: Bir numaralı teröristtir
banner265
Akın İpek'in annesi Melek İpek'ten flaş açıklama: Bir numaralı teröristtir

FETÖ/PDY örgütü içinde kadın kollarında aktif olarak görev yapan ve FETÖ mensuplarının 'Melek Anne' olarak tanımladığı Melek İpek, 'Fetullah Gülen benim için de bir numaralı teröristtir' ifadelerini kullandı. Koza-İpek Holding iddianamesinde "Hocaefendi'nin bir gülüşüne tüm malımı feda ederim" ifadesini kullanan Akın İpek'in annesi Melek İpek'in bu ifadeleri kullanması ise dikkat çekti.

Tabela

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan Koza-İpek Holding iddianamesinde, "Hocaefendi'nin bir gülüşüne tüm malımı feda ederim" diyen Akın İpek'in annesi Melek İpek'in ifadeleri yer aldı.

Koza-İpek Holding yönetim kurulu üyesi olan Melek İpek "Son zamanlarda yaşanan olaylarla Fetullah Gülen örgütünü anlamaya çalıştım. Bu yapının dini bir kimlik adı altında terör faaliyetleri yürütmesi kabul edilemez bir durumdur. Devlet terörist diyorsa benim için de bir numaralı
teröristtir. Vatana millete ihanet eden, kan döken herkesin hak ettiği cezaya çarptırılmasını istiyorum" dedi. Melek İpek hakkında FETÖ üyeliğinden hapis cezası isteniyor. (Sabah)



tabela reklam

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV