banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Alaattin'in Sihirli Lambası!

MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş Hürriyet Gazetesinde yayınlanan "Pınartepe Çökerse Altında Kim kalacak" haberinin ardından soluğu Hürriyet'te aldı!

14 Temmuz 2012 Cumartesi 00:26
Alaattin'in Sihirli Lambası!
banner312
Alaattin'in Sihirli Lambası!

MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş Hürriyet Gazetesinde yayınlanan "Pınartepe Çökerse Altında Kim kalacak" haberinin ardından soluğu Hürriyet'te aldı!

Pınartepe çökerse altında kim kalacak!

Hürriyet Gazetesinin yaptığı haber bölgede bomba etkisi yarattı. Haberle ilgili birçok kişi gazetecileri arayarak yapmayın etmeyin devam etmeyin! veryansınlarında bulundular. Bunlardan biride Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş'idi. Binlerce insanın mağdur olacağı bu haberden dolayı hangi vicdanla Hürriyet gazetesine gidip de birde bölgede haber yapanların arkasından atıp tuttu. Hatta yetmedi "Haraç topluyorlar! bunlar" dedi.

Alaattin Yavuz Güneş Görevi kamuyu bilgilendirmek olan Gazetecilere baskı mı yapmak istedi. Basın Hürriyetini baskı altına alarak Pınartepe de binlerce masum vatandaşın canlarının tehlikeye atıldığı yerle ilgili bu heycanı neden di. Eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük ile ilgili aracılık hizmeti vermesi gazetecileri'de şaşkına çevirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş;
Neden Gazeteleri ziyarete gitti!
Haberlerle ilgili yapmayın ısrarlarında neden bulundu?

Haftaya; Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ile ilgili yazı dizisine başlıyoruz.

Haraç Topluyor dediği kişilerden neden bu kadar nefret ediyor. Yolsuzluklara ve Haksızlıklara karşı kişilerin başlattığı mücadele neden Alaattin Yavuz Güneş'in zoruna gitti.

Yoksa bu kin nefret Büyükşehir Belediyesi ile Beylikdüzü Belediyesi'nin yıkmış olduğu yer için mi? Güneş Cafe hayallerinin kini gereği mi bunları yaptı. Bizi takip etmeye devam edin Alaattin'in Sihirli Lambası'ndan bakalım hangi olaylar çıkacak.
















beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV